Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Eglītim 7+7, komandai zaudējums

Andrejs Siliņš

Eglītim 7+7, komandai zaudējums
Edgars Eglītis uzbrukumā

Latviešu basketbolista Edgara Eglīša pārstāvēta Floridas "Panthers" vienība NCAA II divīzijas spēlē ceturtdien piedzīvoja 12. neveiksmi sezonā, viesos ar rezultātu 55:81 piekāpjoties "Rollins College" basketbolistiem.

Pirmgadnieks Eglītis devās laukumā savas komandas sākuma pieciniekā, nospēlēja 28 minūtes, to laikā guva septiņus punktus (2p. 2/2, 3p. 1/1, s.m. 0/1), izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas (vienu no tām uzbrukumā), pārtvēra vienu pretinieku bumbu, divas reizes kļūdījās un saņēma četras personiskās piezīmes.

Regulārajā szonā "Panthers" vēl palikušas četras spēles un nākamā no tām jau naktī uz svētdienu, kad pēc divām izbraukumu spēlēm mačs mājās pret "Eckerd College".

Izmantotie resursi:
floridatechsports.athleticsite.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-13 00:55, pirms 15 gadiem
Pie kājas par to, apskaties labāk uz statistiku - no spēles neviens metiens nav aizmests garām. koeficients varētu būt pieklājīgs.