Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bērziņa komandai pievienojas Škitišvilī

Bērziņa komandai pievienojas Škitišvilī
Nikolozs Škitišvilī
Foto: marca.com

Spānijas basketbola klubs Madrides "Fuenlabrada", kuru pārstāv Latvijas basketbolists Kaspars Bērziņš, parakstījis līgumu uz vienu mēnesi ar gruzīnu uzbrucēju Nikolozu Škitišvilī.

Nikolozs Škitišvilī jau pagājušajā sezonā spēlēja "Fuenlabrada" sastāvā, tāpēc šoreiz spēlētājam būs atgriešanās Madrides klubā. Šo sezonu Škitišvilī sāka Grieķijas augstākās līgas klubā Atēnu "Panionios", kur aizvadīja divas spēles, vidēji gūstot sešus punktus. Pēc tam spēlētājam radās vēlme pamest Grieķijas klubu, taču bija jāpagaida pāris nedēļas, lai izdotos nokārtot visas formalitātes. Tagad Škitišvilī ir noslēgts līgums uz mēnesi ar "Fuenlabrada" un jau rītdien viņš varētu spēlēt pret "Gran Canaria".

Interesanti, ka Škitišvilī, kuru pārstāv Latvijā dibinātā aģentūra "Baltic Sports Agency", pagājušosezon bija komandas biedrs Latvijas basketbolistam Kristapam Valteram, bet šogad spēlēs ar Kasparu Bērziņu. Pagājušajā sezonā 20 spēlēs "Fuenlabrada" sastāvā Škitišvilī izcēlās ar vidēji gūtiem 8,3 punktiem un 4,1 atlēkušo bumbu. Savulaik 210 cm garais un 26 gadus vecais basketbolists spēlēja NBA, arī Goldensteitas "Warriors" sastāvā, kur viņš bija Andra Biedriņa komandas biedrs.

Izmantotie resursi:
baloncestofuenlabrada.com
thehoop.blogspot.com