Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksikam deviņi punkti, "Nantes" zaudējums pirmajā finālspēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kuksikam deviņi punkti, "Nantes" zaudējums pirmajā finālspēlē
Rihards Kuksiks ar komandas biedriem
Foto: herminenantes.fr

Šovakar Francijas "Pro B" pirmajā finālspēlē Riharda Kuksika "Hermine Nantes" viesos ar 64:79 piekāpās "Boulazac" komandai, sērijā līdz divām uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-1.

Ceļā uz finālu "Nantes" vienība ceturtdaļfināla sērijā ar 2-0 apspēlēja "Charleville Mezieres", bet pusfinālā ar 2-1 pieveica "Fos-Sur-Mer". "Boulazac" komandai grūtākā barjera izrādījās ceturtdaļfināls, kurā ar 2-1 pieveikti "Le Havre" basketbolisti, kamēr pusfinālā ar 2-0 pieveikta Ričmonda Vildes pārstāvētā "Evreux". Finālsērijā, cīņā par vienīgo atlikušo ceļazīmi uz Francijas Augstāko līgu, par favorīti tika uzskatīta "Boulazac" komanda.

Spēles pirmais puslaiks priekš Riharda Kuksika komandas bija katastrofāls - pirmo 20 minūšu laikā viesi "spēja" iekrāt 25 punktu deficītu - 43:18. Otrajā puslaikā "Nantes" spēli jūtami uzlaboja, tomēr lielo deficītu atspēlēt nespēja - zaudējums visā spēlē ar 64:79.

Lai izcīnītu ceļazīmi uz Francijas Augstāko līgu Kuksika "Nantes" nu būs jāuzvar abas atlikušās sērijas spēles. Pirmā no tām 15. jūnijā, Nantē.

Rihards Kuksiks 28 minūšu laikā guva deviņus punktus (2/2 - 2p., 1/3 - 3p., 2/2 - s.m.), pārtvēra vienu bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu, kā arī nopelnīja divas piezīmes.

Izmantotie resursi:
Boulazac / Nantes - Playoffs Accession - Finale...