Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Timma izlaidīs arī nākamo "Khimki" maču, bet piedalīsies VTB Zvaigžņu spēlē

Timma izlaidīs arī nākamo "Khimki" maču, bet piedalīsies VTB Zvaigžņu spēlē
Jānis Timma. Foto: BC Khimki

Krievijas basketbola klubs „Khimki” vēsta, ka Jānim Timmam nāksies izlaist otro spēli pēc kārtas. Krievijas medijs „Championat.com” norāda, ka Timmas trauma nav pārāk nopietna un sagaidāms, ka viņam nenāksies izlaist VTB Zvaigžņu spēli 16. februārī.

Jānis Timma nepiedalījās „Khimki” spēlē pirmdien, kad viņa komanda ar 98:94 pārspēja „Nizhny Novgorod”, Dairim Bertānam gūstot piecus punktus. „Khimki” bez Bertāna nāksies iztikt arī Valentīna dienas mačā pret „Astana”.

„Mūsu komandas uzbrucējs Jānis Timma Astanā nespēlēs,” vēstīts kluba paziņojumā. „Muskuļa traumas dēļ Jānis jau izlaida iepriekšējo spēli un mūsu izbraukumā nedosies, paliekot mājās ārstēt traumu.”

Kā vēsta Krievijas medijs „Championat.com”, Timmas trauma gan neesot īpaši nopietna un viņa dalība VTB Zvaigžņu spēlē, kas notiks 16. februārī, visticamāk, nav apdraudēta. Timma ir vienīgais Latvijas basketbolists, kurš izraudzīts dalībai Zvaigžņu spēlē, un viņš tajā spēlēs Pasaules zvaigžņu komandā, sacenšoties ar Krievijas zvaigžņu komandu. Mačs norisināsies Maskavā.

Izmantotie resursi:
https://bckhimki.com/news/clubnews/...
https://www.championat.com/basketba...


, 2020-02-12 20:22, pirms 4 gadiem
„Khimki” bez Bertāna nāksies iztikt arī Valentīna dienas mačā pret „Astana”. / Tad bez Bertāna vai bez Timmas?
, 2020-02-13 13:15, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: „Khimki” bez Bertāna nāksies iztikt arī Valentīna dienas mačā pret „Astana”. / Tad bez Bertāna vai bez Timmas?
??? tiešām.... varbūt, bez abiem?
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Aigars Šķēle. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Siliņam 18 punkti, Šķēlem 10+8+8+8 Polijas līgas spēlē, Bagatska padotie izsēj +22

Polijas basketbola meistarsacīkstēs otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu pārstāvētā Ostruvas Velkopolskas "Stal" (bilance 18-11), savā laukumā ar 96:93 pieveicot vienu no sekotājām Ļubļinas "Start" (16-13).
Klaipēdas "Neptūnas" basketbolists Žigimants Janavičs (Nr. 4). Foto: BC Neptūnas Klaipėda

Šmitam piecas piezīmes, "Žalgiris" divu pagarinājumu drāmā zaudē Klaipēdā

Pirmo klupienu Lietuvas Basketbola līgā (LKL) kopš 27. novembra piedzīvoja valsts vadošā komanda Kauņas "Žalgiris", izbraukumā divu papildlaiku kaujā piekāpjoties (112:114) Klaipēdas "Neptūnas".