Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kurucam seši, Koham trīs punkti, komandas zaudē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kurucam seši, Koham trīs punkti, komandas zaudē
Rodions Kurucs
Foto: twitter.com

Spānijas pēc spēka otrajā līgā zaudējumus piedzīvoja Latvijas jauno basketbolistu Rodiona Kuruca un Vernera Koha pārstāvētās komandas.

"Barcelona" savā laukumā ar 71:84 piekāpās "Melilla". Liktenīga izrādījās otrā ceturtdaļa, kuru mājinieki zaudēja ar 11 punktu deficītu, un pakaļdzīšanās nebija sekmīga. Sāncenšiem tā bija trešā uzvara pēc kārtas, savukārt Barselona zaudēja otro reizi divos mačos.

Rodions Kurucs laukumā pavadīja 18 minūtes, kuru laikā guva sešus punktus. Viņš realizēja trīs no sešiem divpunktu metieniem, kā arī reizi nesekmīgi uzbruka no distances. Tāpat Kurucs savāca sešas atlēkušās bumbas un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Neveiksmi cieta arī "Ourense Termal", kas izbraukumā ar 80:89 zaudēja "Sammic Hosteleria". Pirmajās desmit minūtēs izdevās sakrāt komfortablu pārsvaru, bet ar to nepietika. Laukuma saimnieki panākumu garantēja noslēdzošajā nogrieznī.

Verners Kohs laukumā bija 12 minūtes un guva trīs punktus, realizējot vienu no trim tālmetieniem, bet netrāpot vienīgo divpunktu metienu. Vēl arī Kohs izcīnīja vienu atlēkušo bumbu un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
Liga LEB Oro | Federación...

     [+] [-]

, 2017-10-11 07:18, pirms 6 gadiem
Kas notiek ar Rodionu Kurucu?

  +2 [+] [-]

, 2017-10-11 07:47, pirms 6 gadiem
Nezinu, ko zināja Rodiona aģents, bet ja atteicās no pirmās kārtas beigām par labu vienam gadam Eiropā. Man liekas, ka cerības uz labāku vietu drafta 2018. gadā neattaisnotie. Nezinu, vai šobrīd pirmā kārta vispār ir reāla?

     [+] [-]

, 2017-10-11 08:20, pirms 6 gadiem
Sezona rādīs. Pagaidām neko daudz nevar spriest, cik tad viņš spēles ir nospēlējis?