Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Siliņam smaga sakāve Itālijas finālsērijas piektajā mačā

Rolands Eliņš

Siliņam smaga sakāve Itālijas finālsērijas piektajā mačā
Ojārs Siliņš
Foto: Pallacanestroreggiana.it

Itālijas basketbola čempionāta finālā Ojāra Siliņa un Artūra Strautiņa pārstāvētā „Reggio Emilia” ar 73:97 zaudēja „Milano” un sērijā līdz četrām uzvarām nokļuva iedzinējos ar 2-3.

Ojārs Siliņš šodienas mačā nospēlēja 15 minūtes, kuru laikā guva trīs punktus (1p. 1/2, 2p. 1/2, 3p. 0/3). Viņam arī divas atlēkušās bumbas, kā arī otrs sliktākais +/- rādītājs komandā – mīnus 21. Savukārt Artūrs Strautiņš „Reggio” spēles pieteikumā nebija iekļauts.

Šajā sērijā joprojām uzvaras svinējušas tikai mājās spēlējošās komandas, un Milānas vienība savas halles grozus izmantoja ļoti ātri. Pirmajā ceturtdaļā „Milano” sagrāva pretiniekus ar 29:8 un ielika kārtīgus pamatus uzvarai. „Reggio” būtiski pietuvoties vairs neizdevās, tiesa, pēdējās ceturtdaļas sākumā rezultāta starpība tika samazināta līdz deviņiem punktiem. Taču tikai uz mirkli, un beigās Milāna uzvarēja pārliecinoši ar 97:73.

„Reggio” sastāvā ar 14 punktiem labākais bija Aradori, kurš trāpīja trīs tālmetienus, bet uzvarētāju sastāvā 16 punkti lietuvietim Mantam Kalnietim, kurš arī savāca astoņas atlēkušās bumbas.

Finālsērijas nākamā spēle, kas var izrādīties pēdējā, paredzēta pēc divām dienām.

Izmantotie resursi:
Serie A BEKO

  +1 [+] [-]

, 2016-06-11 23:55, pirms 8 gadiem
Tīrākie meli.pagājušajā sezonā pretī bija Dinamo Sassari nevis Milāna

  +1 [+] [-]

, 2016-06-11 23:58, pirms 8 gadiem
Tieši tā, kā tādu figņu var rakstīt? Ja nezin, var taču elementāri pārbaudīt kas spēlēja iepriekšējā gadā