Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Peinera vienīgais metiens lido garām, "Darussafaka Tekfen" zaudē desmito reizi

Peinera vienīgais metiens lido garām, "Darussafaka Tekfen" zaudē desmito reizi
Žanis Peiners. Foto: Euroleague

Žaņa Peinera pārstāvētā „Darussafaka Tekfen” piedzīvoja desmito neveiksmi Turcijas čempionātā, zaudējot „Bahcesehir Koleji” ar 85:92.

Pēdējās sešas spēlēs „Darussafaka Tekfen” izpildījumā bija vērojama tendence, ka pēc zaudējuma uzreiz seko uzvara. Ņemot vērā pēdējā mača rezultātu pret „Anadolu Efes” (86:95 papildlaikā), šodien statistikas mīļotāji varēja cerēt uz panākumu. Stambulas komandai bija svarīgi uzvarēt šo spēli, jo panākums ar ļautu vismaz šo dienu pabeigt „play-off” zonā – astotajā pozīcijā.

Tomēr izpildīt uzdevumu neizdevās. Lai gan pirmajā ceturtdaļā viesi izvirzījās vadībā ar piecu punktu pārsvaru – 10:5, uz pirmo pārtraukumu komanda aizgāja ar deficītu – 17:25. Otrajā ceturtdaļā „Darussafaka Tekfen” gandrīz panāca izlīdzinājumu – 29:31, bet tā bija pēdējā reize, kad latvieša pārstāvētajai komanda bija tik tuvu. Atlikušajā laikā „Bahcesehir Koleji” pakāpeniski palielināja pārsvaru, un viesi par spīti visiem mēģinājumiem bija spiesti samierināties ar zaudējumu – 85:92.

Žanis Peiners laukumā pavadīja 6:24 minūtes, aizmetot garām vienu pustālo metienu. Spēles laikā latviešu basketbolists izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, ka arī vienu reizi rezultatīvi piespēlēja komandas biedram. Peiners piedalījies 12 valsts čempionāta cīņās, vidēji iemetis 8,3 punktus, ka arī izcīnījis 2,5 bumbas zem groziem un izdarījis 1,67 piespēles.

„Darussafaka” piedzīvoja desmito zaudējumu 17 mačos Turcijā, un ieņem desmito vietu. Latvieša pārstāvētā komanda piedalās arī Eirolīgā, kur ieņem pēdējo, 16. vietu ar trīs uzvarām 22 spēlēs. Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā Peiners aizvadījis 21 maču, vidēji atzīmējoties ar septiņiem punktiem, 2,1 atlēkušajām bumbām un 1,5 piespēlēm.

Aigara Šķēles „Antibes Shark” uzvarēja Francijas pēc spēka otrās līgas „Pro B” komandu „Nancy” kausa 1/8 finālā ar 65:52, tādējādi iekļūstot nākamajā kārtā. Aizsargs laukumā pavadīja 14:16 minūtes, realizēja vienu pustālo un divus soda metienus, ka arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un izdarīja vienu piespēli.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines EuroLeague - Welcome to...
Türkiye Basketbol Federasyonu
Coupe de France | FFBB

     [+] [-]

, 2019-02-11 20:39, pirms 5 gadiem
Žanim jātinās no šīs miskastes prom, ja ne eirolīga tad labāk spēlēt labā eurocup komandā.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-11 20:46, pirms 5 gadiem
TaunT rakstīja: Žanim jātinās no šīs miskastes prom, ja ne eirolīga tad labāk spēlēt labā eurocup komandā.
Protams, es tagad teikšu to, ko var attiecināt uz "Pēc kara visi gudri". Bet varbūt šoreiz Žanim vajadzēja iet pēc naudas uz Loko, nevis uzreiz triekties uz Eirolīgu, pie tam, vienā no vājākajiem klubiem

  +1 [+] [-]

, 2019-02-11 21:56, pirms 5 gadiem
Kārtējā mūsu spēlētāju baranka EL...