Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Buškevica komandā izmaiņas

Buškevica komandā izmaiņas
Džozefs Forte
Foto: Digitale

Itālijas basketbols klubs Udīnes "Snaidero", kuru pārstāv latviešu saspēles vadītājs Sandis Buškevics, veicis izmaiņas sastāvā, atskaitot aizsargu Džozefu Forti. Komandai būs arī divi sastāva papildinājumi.

Udīnes komandas sastāvā Džozefs Forte aizvadīja deviņas spēles, vidēji gūstot 12,4 punktus un atdodot 3,7 rezultatīvas piespēles. "Snaidero" klubam Forte pievienojās vienlaicīgi ar Sandi Buškevicu. Kā Fortes aizvietotājs "Snaidero" komandā ir paņemts pieredzējušais amerikāņu aizsargs Džeroms Alens, kuram šī būs jau ceturtā (!) atgriešanās Udīnē. Pēdējo reizi "Snaidero" sastāvā Alens bija 2006./2007. gada sezonā, kad tur vēl spēlēja Kristaps Valters.

Šo sezonu 35 gadus vecais Alens sāka Itālijas otrās līgas klubā "Prima Veroli", taču viņa īstermiņa līgums ar to beidzās un kādreiz NBA spēlējušais aizsargs nolēma parakstīt līgumu ar "Snaidero". 15 Itālijas otrās līgas spēlēs Alens vidēji guva 14,1 punktu un atdeva 4,3 rezultatīvas piespēles. "Snaidero" arī papildinājušies ar pieredzējušo centru Alesandro Gomezu.

Izmantotie resursi:
snaiderobasketball.com
eurobasket.com
tuttobasket.net

  -1 [+] [-]

, 2009-02-11 16:40, pirms 15 gadiem
Forte prom, bet vietā 2 spēlētāji. Vai tikai otrs atskaitītais nebūs pats SB? Spēles laiks un statistika uz to ļoti vedina!