Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Peineram pieci punkti uzvarā, Šmitam pieci punkti zaudējumā

Peineram pieci punkti uzvarā, Šmitam pieci punkti zaudējumā
Žanis Peiners
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Pārbaudes spēlēs svētdienas vakarā ar dažādām sekmēm cīnījās Latvijas basketbolistu Žaņa Peinera un Rolanda Šmita pārstāvētie klubi.

Žaņa Peinera pārstāvētā Stambulas "Darussafaka" ar 71:63 pārspēja Francijas klubu "Monaco Basket". Latviešu basketbolists laukumā devās komandas sākumsastāvā un nospēlēja 25 minūtes, kuru laikā guva piecus punktus (2p. - 1/4, 3p. - 1/5), izcīnīja trīs bumbas zem groziem un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Uzvarētāju labā 14 punktus guva Markels Brauns, bet 11 punktus pievienoja Džons Daiblers.

Kā zināms, "Darussafaka" jaunajā sezonā pēc gada pārtraukuma atkal startēs ULEB Eirolīgas turnīrā, tādējādi Peiners piedzīvos debiju Eiropas spēcīgākajā klubu turnīrā.

Tikmēr Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona Lassa" ar 76:94 piekāpās citam ACB līgas klubam Andoras "MoraBanc". Latviešu basketbolists šajā mačā izcēlās ar pieciem gūtiem punktiem, bet rezultatīvākais Barselonas komandā ar 14 punktiem bija horvāts Ante Tomičs. Arī Šmitu gaidāmajā sezonā sagaida debija ULEB Eirolīgas turnīrā.

Izmantotie resursi:
darussafakabasketbol.com
as.com

     [+] [-]

, 2018-09-10 08:16, pirms 6 gadiem
Barselona pagaidām kautkā pārbaudes zaudē.