Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Misters pagarina līgumu ar Spānijas otrās līgas komandu "Melilla"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Misters pagarina līgumu ar Spānijas otrās līgas komandu "Melilla"
Andris Misters. Foto: Club Melilla Baloncesto

28 gadus vecais aizsargs Andris Misters pagarinājis līgumu ar Spānijas otrās līgas klubu "Melilla".

Aizvadītajā sezonā "Melilla" ierindojās Spānijas pēc spēka otrās līgas 6. vietā, izcīnot 15 uzvaras un piedzīvojot sešus zaudējumus. Divas labākās vienības nopelnīja ceļazīmi uz ACB līgu. "Melilla" nekad nav spēlējusi Spānijas augstākajā līgā. 2016. gadā tā izcīnīja otrās līgas sudrabu, bet neizpildīja nosacījumus, tāpēc netika pie spēlēšanas ACB līgā.

Misters pagājušajā sezonā piedalījās 24 spēlēs, vidēji laukumā pavadot 21:22 minūtes. Viņš atzīmējās ar 10,0 punktiem, 1,7 atlēkušajām bumbām un 1,4 rezultatīvām piespēlēm. Misters tālmetienus realizēja ar 36,6% precizitāti, bet kopumā no spēles meta ar 41,3%.

Pirms tam Misters pārstāvēja Rīgas VEF, 2019. gadā kļūstot par Latvijas čempionu. Tā bija viņa pirmā profesionālā komanda, iepriekš studējot Amerikas Savienotajās Valstīs.

     [+] [-]

, 2020-08-11 10:52, pirms 4 gadiem
Forši, varēs turpināt spēlēt Āfrikā.