Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kurucam 11, Kuksikam astoņi punkti uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kurucam 11, Kuksikam astoņi punkti uzvarā
Rihards Kuksiks
Foto: herminenantes.fr

Francijas otrajā līgā četru zaudējumu sēriju pārtrauca Riharda Kuksika komanda, bet Spānijas otrajā līgā piektais panākums pēc kārtas Rodionam Kurucam.

Francijas pēc spēka otrajā līgā četru zaudējumu sēriju pārtrauca "Nantes", kas izbraukumā ar 77:73 pieveica "Roanne". Pirmo ceturtdaļu noslēguši iedzinējos, viesi pārtraukumā devās ar plus viens, un turpinājumā pārsvaru izdevās palielināt. Mājiniekiem tā bija ceturtā neveiksme pēc kārtas.

Rihards Kuksiks uzvarētāju rindās laukumā pavadīja 24 minūtes, kuru laikā guva astoņus punktus. Izdevās realizēt divus no sešiem tālmetieniem un abus soda metienus. Tāpat uzbrucēja kontā viena atlēkusī bumba aizsardzībā.

Pie sestās uzvaras pēdējās septiņās cīņās tika "Evreux", kas savā laukumā ar 90:81 pieveica "St. Chamond", pārtraucot sāncenšu piecu panākumu sēriju. Pamati uzvarai tika ielikti pirmajās desmit minūtēs, iegūstot deviņu punktu pārsvaru. Ričmonds Vilde panākuma izcīnīšanā nepiedalījās.

Spānijas pēc spēka otrajā līgā "Barcelona-2" viesos aizvadīja izcilu noslēdzošo ceturtdaļu, kuru uzvarēja ar 21:5, un tā ļāva izcīnīt uzvaru ar 71:69 pret "Ourense". Komandai tas bija piektais panākums pēc kārtas.

Rodions Kurucs devās uzvarētāju starta pieciniekā un laukumā pavadīja 27 minūtes. To laikā viņš guva 11 punktus, realizējot trīs no četriem divpunktu un vienu no diviem trīspunktu metieniem, kā arī divus no trim soda metieniem. Kuruca kontā arī trīs atlēkušās bumbas un viena rezultatīva piespēle.

Izmantotie resursi:
LNB.fr - Site officiel de la Ligue Nationale de...
Liga LEB Oro | Federación...

     [+] [-]

, 2017-03-11 17:51, pirms 7 gadiem
Tad ir lielajā komandā, tad atkal otrajā, līdzīgi kā Bertānam iet.