Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Butjankovam 19 punkti, Kalvem 15 un pēdējo sekunžu uzvara

Rolands Eliņš

Butjankovam 19 punkti, Kalvem 15 un pēdējo sekunžu uzvara
Artjoms Butjankovs. Foto: http://bkburevestnik.ru

Krievijas basketbola Superlīgā ar rezultatīvu spēli savas komandas uzvarā izcēlās Artjoms Butjankovs, tāpat rezultatīvs bija Ernests Kalve Zviedrijas līgā, bet Ainara Bagatska trenētais klubs guva panākumu Ukrainas čempionātā.

Krievijas Superlīgā Artjoms Butjankovs palīdzēja „Burevestnik” ar 79:75 izcīnīt uzvaru pār Sanktpēterburgas „Spartak”. Butjankovs iemeta 19 punktus (1p. 7/9, 2p. 6/12, 3p. 0/4) nospēlētajās 32 minūtēs, kā arī savāca sešas atlēkušās bumbas. Viņam arī viena rezultatīva piespēle un trīs piezīmes. Butjankovs bija dalīti rezultatīvākais spēlētājs savā komandā, kas ieņem otro vietu līgā.

Iļja Gromovs tikmēr nospēlēja tikai četras minūtes „Revda” komandas sastāvā, tiekot pie diviem punktiem un +/- rādītāja mīnus 11. Viņa komanda ar 71:73 piekāpās „Uralmash”.

Ukrainas čempionātā Ainara Bagatska vadītā „Kyiv” savā laukumā ar 96:91 pārspēja „Mykolaiv”. Uzvara tika nokārtota trešajā ceturtdaļā, kas tika uzvarēta ar 35:17. Kijevas komanda ar bilanci 9-5 ieņem ceturto vietu Ukrainas līgā, bet „Mykolaiv”, bijusī Žaņa Peinera komanda, ir astotajā vietā.

Lietuvas līgā Edgars Lasenbergs devās laukumā „Pieno žvaigždes” sastāvā un nospēlēja 15 minūtes pret Šauļu komandu. Viņš guva piecus punktus (1p. 0/2, 2p. 1/1, 3p. 1/1), veica divas rezultatīvas piespēles un tika pie vienas atlēkušās bumbas. Viņam arī trīs piezīmes, bet „Pieno žvaigždes” piedzīvoja zaudējumu ar 84:97.

Zviedrijas čempionātā Ernests Kalve palīdzēja „Koping Stars” ar 87:86 viesos pārspēt „Djurgarden”, pateicoties precīzam pēdējo sekunžu tālmetienam. Kalve nospēlēja 28 minūtes, kurās iemeta 15 punktus (1p. 3/3, 2p. 3/6, 3p. 2/5) un savāca trīs atlēkušās bumbas.

Spānijas pēc spēka otrajā līgā Andris Misters ar deviņiem gūtiem punktiem 15 minūtēs palīdzēja „Melilla” ar 76:46 pārspēt Dāvja Geka pārstāvēto „Oviedo”. Misters trāpīja četrus no desmit metieniem no spēles un veica divas rezultatīvas piespēles, kamēr Geks spēlēja 27 minūtes un guva trīs punktus, trāpot vienu no sešiem tālmetieniem. Viņam arī divas atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles.

Kaspara Vecvagara pārstāvētā „Chocolates Trapa Palencia” tikmēr viesos ar 80:77 pārspēja „Real Canoe” vienību. Vecvagars spēlēja 17 minūtes un guva divus punktus, trāpot vienu no četriem metieniem. Pārliecinoša uzvara arī Toma Leimaņa komandai „Valladolid”, ar 100:80 pieveicot „Levitec Huesca”. Leimanis spēlēja 16 minūtes un guva septiņus punktus, kā arī veica četras rezultatīvas piespēles.

     [+] [-]

Piesakies "nakts ekspresim" jau tagad: https://t.me/finekobet un ķer 4 koeficentu!
Labākie sporta likmju piedāvājumi katru dienu.

Starp citu: Šodienas dienas ekspresis ar koeficentu 6+ šodien bija veiksmīgs. Ienāc un pārliecinies pats..