Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timmam un Bertānam uzvara pār Strēlnieku un CSKA Krievijas grandu duelī

Rolands Eliņš

Timmam un Bertānam uzvara pār Strēlnieku un CSKA Krievijas grandu duelī
Dairis Bertāns. Foto; BC Khimki

VTB Vienotajā līgā Jānis Timma un Dairis Bertāns palīdzēja "Khimki" ar 86:78 pārspēt Maskavas CSKA, kuras rindās spēlēja Jānis Strēlnieks. "Khimki" sezonas sākums šajā turnīrā bijis pieticīgs, bet tagad izcīnīta spoža uzvara, kamēr CSKA cietusi savu otro zaudējumu VTB līgā.

Jānis Timma nospēlēja 25:15 minūtes, kurās guva četrus punktus (2p. 2/4, 3p. 0/4), savāca četras atlēkušās bumbas un veica trīs rezultatīvas piespēles. Timmam arī četras piezīmes, bet trīs reizes noteikumi tika pārkāpti pret viņu. Timma maču pabeidz ar +/- rādītāju plus pieci.

Dairis Bertāns "Khimki" sastāvā tika pie nedaudz lielāka spēles laika – 25:39 minūtes. Bertāns guva trīs punktus, trāpot vienu no pieciem tālmetieniem, viņam arī pa vienai atlēkušajai bumbai un rezultatīvai piespēlei. Bertānam divas piezīmes, un trīsreiz noteikumi tika pārkāpti pret viņu, kā arī Dairis tika pie +/- rādītāja plus septiņi.

Savukārt CSKA rindās Jānis Strēlnieks laukumā pavadīja 20:51 minūti, kurā iemeta četrus punktus (2p. 2/4, 3p. 0/2). Viņa rēķinā trīs rezultatīvas piespēles un viena atlēkusī bumba, trīs piezīmes un +/- rādītājs plus septiņi, kas bija labākais komandā.

"Khimki" šis bija svarīgs panākums VTB līgā, ko tā bija iesākusi ļoti neveiksmīgi, sešās spēlēs tiekot tikai pie divām uzvarām. CSKA līdz šim bija zaudējusi tikai vienreiz, bet tagad Krievijā dominējošās komandas bilance noslīdējusi līdz 4-2. Abas Maskavas komandas rudens mēnešos bija skāris Covid-19.

"Khimki" pirmajā ceturtdaļā guva tikai 12 punktus, un iemesla optimismam nebija daudz. CSKA bija nelielā vadībā arī pēc pirmā puslaika (41:35), taču "Khimki" izdevās pagriezt spēli sev vēlamajā virzienā, pēdējā ceturtdaļā pārņemt vadību un uzvarēt ar 86:78.

"Khimki" sastāvā iespaidīgu maču aizvadījis Gregs Monro – bijušais NBA spēlētājs guva 28 punktus un savāca desmit atlēkušās bumbas. "Khimki" svinēja uzvaru, neskatoties uz sava ilggadējā līdera Alekseja Šveda it kā pieticīgo spēli – Švedam šoreiz tikai septiņi punkti ar 12 metieniem no spēles. CSKA sastāvā rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Maiks Džeimss. Jāpiemin, ka CSKA trāpīja tikai piecus no 20 tālmetieniem, kamēr "Khimki" no tālās distances bija precīza desmit reizes.

Izmantotie resursi:
https://www.vtb-league.com/en/live/...

  +3 [+] [-]

, 2020-11-09 21:28, pirms 3 gadiem
Virsrakstam vajadzēja būt - latvieši iemet 10 punktus, tad uzreiz intriga būtu augstāka 😂

  +1 [+] [-]

, 2020-11-09 21:37, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Virsrakstam vajadzēja būt - latvieši iemet 10 punktus, tad uzreiz intriga būtu augstāka 😂
Es jau pēc virsraksta nojautu, ka letiņi neko dižu nav parādījuši.

  +2 [+] [-]

, 2020-11-10 03:54, pirms 3 gadiem
Latvieši trijatā flirtē ar pirmo desmitu..

  -1 [+] [-]

, 2020-11-10 08:00, pirms 3 gadiem
Ja godigi vilsanas par Latviesiem, jau ne pirmo speli,kautka nosedusies, jeb neistaja vieta spele

     [+] [-]

, 2020-11-10 09:17, pirms 3 gadiem
Izskatās, ka Monro vienpersoniski izdemolēja CSKA. Vai tiešām nav ko likt pretī?

     [+] [-]

, 2020-11-10 09:45, pirms 3 gadiem
Es tomēr teiktu, ka letiņi labi nospēlēja, jā negāja metieni, bet viss pārējais bija līmenī, ne velti viņus turēja laukumā tik izšķirošā mačā, ja šis tiktu zaudēts, Kurtinaitis varētu pakot somas, tas bija ļoti principiāls duelis!
To pašu zvaigzni Švedu atsēdināja, lai padomā, kā arī kad uzlaida, aizsardzībā viņš totāli krita ārā, neko nevarēja izdarīt, lai vai cik grūti gāja Dairim, viņš pārgrieztiem zobiem skrēja, stūma, turēja, visas darbības liecināja, ka ir maksimāli gatavs cīņai! Timma arī darbojās labi, tik neiemeta savus metienus..tas, protams, liels mīnuss. Strēlnieks, nebūtu dabūjis traumu, noteikti laukumā būtu pavadījis vēl ilgāku laiku!