Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Rozītim 16+12 zaudējumā, Mālmanim četri punkti uzvarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rozītim 16+12 zaudējumā, Mālmanim četri punkti uzvarā
Dāvis Rozītis. Foto: Rio Ourense

Spānijas otrajā līgā šovakar laukumā devās Dāvis Rozītis un Rinalds Mālmanis. Individuāli labāku sniegumu nodemonstrēja Rozītis, taču pie uzvaras tika Mālmanis.

"Real Betis Energia Plus" savā laukumā ar 70:64 uzvarēja "Retabet Bilbao Basket". Pēc pirmās ceturtdaļas komandas šķīra astoņi punkti, un mača turpinājumā mājinieki vadības grožus neatdeva. Rinalds Mālmanis laukumā pavadīja desmit minūtes, kuru laikā guva četrus punktus. Viņš trāpīja abus soda metienus, vienu no diviem divpunktu metieniem, bet vienīgais trīspunktnieks lidoja mērķim secen. Mālmaņa kontā arī divas atlēkušās bumbas – viena pie sava un viena pie pretinieku groza.

Savukārt "Rio Ourense Termal" piedzīvoja zaudējumu – 74:79 izbraukumā pret "Levitec Huesca". Ja pēc pirmā puslaika uz tablo bija neizšķirts, tad otrais puslaiks aizritēja kā pa kalniem. Trešajā ceturtdaļā mājinieki ieguva 13 punktu pārsvaru, savukārt ceturto ceturtdaļu "Termal" uzvarēja ar +8. Tomēr uzvarai ar to nepietika. Dāvis Rozītis devās "Termal" starta pieciniekā un ar 32 minūtēm bija savas komandas līderis. Viņš guva 16 punktus, kas bija dalīts labākais rādītājs komandā, realizējot septiņus no 11 divpunktu un divus no četriem soda metieniem. Tāpat Rozītis savāca 12 atlēkušās bumbas (trīs pie pretinieku groza).

  +1 [+] [-]

, 2018-11-09 23:54, pirms 5 gadiem
Rozītis Spānijas otrajā līgā labi spēlē iespējams zināms izlases otrais centrs))

  +1 [+] [-]

, 2018-11-10 00:13, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Rozītis Spānijas otrajā līgā labi spēlē iespējams zināms izlases otrais centrs))
visticamāk

  +1 [+] [-]

, 2018-11-10 11:23, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Rozītis Spānijas otrajā līgā labi spēlē iespējams zināms izlases otrais centrs))
Vai treneri būs gatavi tik drosmīgam solim? Varbūt tomēr izvēlēsies Meieru mainīt ar Gražuli, bet PF pozīcijā iemēģināt Ausēju?

  +1 [+] [-]

, 2018-11-10 11:38, pirms 5 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: Vai treneri būs gatavi tik drosmīgam solim? Varbūt tomēr izvēlēsies Meieru mainīt ar Gražuli, bet PF pozīcijā iemēģināt Ausēju?
Pret Melnkalni tas neies krastā tur gari C un spēcīgi PF tākā Ausēju uz PF likt būtu neprāts pret Dubļeviču.