Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Mālmanis pēc gada īres atgriežas "Baskonia" sistēmā

Mālmanis pēc gada īres atgriežas "Baskonia" sistēmā
Rinalds Mālmanis
Foto: Edgars Vaivads

21 gadu vecais latviešu basketbolists Rinalds Mālmanis atgriežas Spānijas kluba Vitorijas "Baskonia" sistēmā, jaunajā sezonā spēlējot Spānijas trešās līgas klubā "Fundacion 5+11"

Valmieras basketbola audzēknis Rinalds Mālmanis uz Spāniju devās 15 gadu vecumā, pievienojoties "Baskonia" jaunatnes sistēmas komandai. Spānijā 206 cm garais spēka uzbrucējs spēlēja līdz pagājušās vasaras starpsezonai, kad spāņi izīrēja latviešu basketbolistu viņa dzimtajai Valmieras komandai.

Pērn "Valmiera/Ordo" sastāvā Latvijas Basketbola līgā spēka uzbrucējs 35 spēlēs vidēji laukumā pavadīja 11 ar pusi minūtes, statistikā tiekot pie 2,6 punktiem un 1,9 atlēkušajām bumbām. Baltijas Basketbola līgā jaunā basketbolista statistikas rādītāji bija labāki, vidēji laukumā pavadot nepilnas 18 minūtes, kuru laikā valmierietis guva sešus punktus un izcīnīja 3,9 bumbas zem groziem.

Nākamsezon Rinalds Mālmanis spēlēs "Baskonia" fārmkluba "Fundacion 5+11" rindās. Šī komanda spēlē LEB Plata līgā, kas ir pēc spēka trešā Spānijas līga. Šīs komandas sastāvā ir arī cits latviešu basketbolists - Artūrs Kurucs, kurš arī uz Spāniju devās 15 gadu vecumā. Pirmsezonā "Fundacion 5+11" spēlētājiem būs iespēja trenēties kopā ar ACB līgas komandu.

Rinalds Malmanis četras vasaras pārstāvējis Latvijas jaunatnes izlases, pa divām reizēm spēlējot kadetu izlasē un pa reizei spēlējot junioru un jauniešu izlasēs.

Izmantotie resursi:
Pre - Saski Baskonia


, 2017-08-09 16:21, pirms 7 gadiem
Nu varbūt pieņemsies mazliet meistarībā tur,Spānijā. Jo Valmieras sastāvā viņš reāli krita ārā no kopējās bildes! Miesās jāpieliek. Bet ļoti ceru,ka es maldos un pec gada viņš būs citā līmenī.
, 2017-08-09 16:50, pirms 7 gadiem
Wow super. Tā ir kā otrā iespēja, noteikti lai izmanto iespēju, jo BKValm bija bēdīgi
, 2017-08-09 17:24, pirms 7 gadiem
Mālmanis uz Valmieru gāja ar domu tikt pie nopietnas spēļu prakses, bet tika Helmaņa melnajā sarakstā un var teikt, ka saziņu norāva podā.
, 2017-08-09 18:09, pirms 7 gadiem
bust
, 2017-08-09 19:52, pirms 7 gadiem
Pirmo reizi par tādu dzirdu .......... Bet , ceru , ka ne pēdējo.
, 2017-08-09 21:06, pirms 7 gadiem
Domāju, ka Mālmanis pagājušajā sezonā varēja komandai dot krietni vairāk, nekā to viņam epizodiski ļāva Helmanis. Bija spēles, kurās Rinalds izcēlās uz pārējo pelēcīgās spēles fona, taču kopumā viņam bija lemts soliņš... Dzirdēju, ka Mālmani grib redzēt komandas sastāvā Valters, bet laikam nav sanācis tas variants. Manuprāt, šosezon Mālmanis būtu varējis kļūt par starta piecnieka puisi, taču lai nu paliek "būtu"... Ir tā kā ir!
Anete Šteinberga treniņā. Foto: Bourges Basket

Anete Šteinberga un "Bourges" atspēlē 24 no 25 punktiem, taču zaudē "Tarbes"

Anete Šteinberga un "Bourges" basketbolistes pirmdien, 22. aprīlī, izstājās no cīņas par Francijas zeltu, ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 167:170 atzīstot "Tarbes Gespe Bigorre" pārākumu. Sestdien "oranži-melnās" cīnīsies par Francijas kausu.
Daniels Hakets ar bumbu. Foto: Virtus Bologna
4

Banki padotajiem otrā uzvara pēdējās sešās mājas spēlēs un līderpozīcija A sērijā

Iepriekšējā nedēļā ULEB Eirolīgas kampaņu noslēgusī Boloņas "Virtus" šovakar Itālijas A sērijā ar 83:73 pārspēja Redžo Emīlijas komandu.
Paula Strautmane un "Kangoeroes Basket Mechelen" 2024. gada 9. martā. Foto: Kangoeroes

Paula Strautmane pēc 30 uzvaru sērijas kļūst par Beļģijas čempioni

Paula Strautmane un "Kangoeroes Basket Mechelen" basketbolistes svētdien, 21. aprīlī, savā laukumā uzvarēja septiņkārtējo Beļģijas čempioni "Royal Castors Braine" ar 70:67. Finālsērijā līdz divām uzvarām "ķenguri" bija pārāki ar 2-0 un trešo gadu pēc kārtas uzvarēja nacionālajā čempionātā.