Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Timma, Bertāns un "Khimki" tuvojas uzvarai VTB līgas regulārajā sezonā

Rolands Eliņš

Timma, Bertāns un "Khimki" tuvojas uzvarai VTB līgas regulārajā sezonā
Jānis Timma (nr. 6) ar komandas biedriem. Foto: vtb-league.com

Jāņa Timmas un Daira Bertāna pārstāvētā „Khimki” vienība nonākusi vēl soli tuvāk uzvarai VTB Vienotās basketbola līgas regulārajā sezonā, šodien ar 79:74 izcīnot uzvaru pār Saratovas „Avtodor”.

VTB Vienotajā līgā Jānis Timma un Dairis Bertāns tika pie uzvaras „Khimki” sastāvā, savā laukumā ar 79:74 pieveicot „Avtodor”. Timma nospēlēja 16:31 minūti, kurā sakrāja septiņus punktus (2p. 2/2, 3p. 1/3), tika pie trim atlēkušajām bumbām un arī saņēma trīs piezīmes.

Savukārt Bertānam 19 minūtēs neizdevās trāpīt nevienu no četriem tālmetieniem un viņš palika bez punktiem, savā rēķinā ierakstot divas atlēkušās bumbas un vienu rezultatīvu piespēli.

Uzvaru šajā līgā guva arī Maskavas CSKA, ar 77:71 viesos pieveicot „Lokomotiv-Kuban”. Jānis Strēlnieks spēles pieteikumā nebija iekļauts, bet rezultatīvākais ar 16 punktiem CSKA rindās bija Maiks Džeimss.

„Khimki” ar šo uzvaru spērusi vēl vienu soli tuvāk uzvarai regulārajā sezonā, jo ar bilanci 18-1 tā joprojām par trīs uzvaru tiesu apsteidz CSKA (15-4), bet atlikušas vairs tikai piecas kārtas.

Adrijas Basketbola līgā Mārtiņš Meiers guva astoņus punktus „Buducnost” sastāvā, trāpot abus metienus no spēles un visus četrus soda metienus. Viņš arī savāca piecas atlēkušās bumbas, nospēlējot tikai deviņas minūtes, kurās saņēma arī trīs piezīmes. Meiera komanda ar 79:81 piekāpās „Cedevita Olimpija”

Izmantotie resursi:
Единая Лига ВТБ | VTB United League -...

     [+] [-]

, 2020-03-10 00:34, pirms 4 gadiem
Bertāns galīgi neatbilst leģionāra statusam, varbūt es nesaprotu viņa lomu komandā, bet noteikti ir maz komandas, kas ņem leģionāru, lai tas sildītu soliņu

     [+] [-]

, 2020-03-10 00:49, pirms 4 gadiem
Ravix rakstīja: Bertāns galīgi neatbilst leģionāra statusam, varbūt es nesaprotu viņa lomu komandā, bet noteikti ir maz komandas, kas ņem leģionāru, lai tas sildītu soliņu
vai nospēlē 19 minūtēs un savāc 2 bumbas, iedod 1 piespēli un no spēles 0/4