Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Kalvem "double-double" komandas 16. uzvarā Rumānijā

Kalvem "double-double" komandas 16. uzvarā Rumānijā
Ernests Kalve, Foto: Targu Mures

Latviešu basketbolists Ernests Kalve atzīmējās ar 21 punktu un 13 savāktām atlēkušajām bumbām, palīdzot "Targu Mures" izcīnīt kārtējo pārliecinošo uzvaru Rumānijas līgas C grupā pār „Aurel Vlaicu” - 110:43.

Rumānijas līgas C grupa 16. uzvaru 17 mačos izcīnīja Ernesta Kalves „Targu Mures”, kas pārliecinoši sagrāva priekšpēdējā vietā esošo „Aurel Vlaicu” ar 110:43. Lai gan latvietis maču uzsāka uz rezervistu soliņa, tieši viņam ir lielākais spēles laiks komandā – 26:30 minūtes. Kalve kļuva par otro rezultatīvāko spēlētāju savā komandā, iemetot 21 punktu (2p. 6/14, 3p. 1/3, s.m. 6/7), ka arī savāca 13 atlēkušas bumbas, kas ir otrais labākais rādītājs „Targu Mures” vienībā. Pēc 17 spēlēm latvieša komanda ieņem otro vietu C grupā.

Pirmo uzvaru Balkānu basketbola līgā izcīnīja Arņa Vecvagara trenētā „Barsy” komanda no Kazahstānas, kas Albānijā apspēlēja Kosovas čempionāta vienību „K.B. Bashkimi” ar 81:75, labi aizvadot pirmo puslaiku, pēc kura „Barsy” bija vadībā ar 81:75. Kazahstānas vicečempione ieņem pēdējo, septīto vietu turnīrā ar vienu uzvaru piecās spēlēs.

Izmantotie resursi:
Federatia Romana de Baschet
balkanleague.net


, 2019-01-09 23:52, pirms 5 gadiem
Tiešām nevienā spēcīgākā līgā viņa statistika neliek izrādīt interesi?! Un naudas ziņā Vefs vai Ventspils a viņu nespēj pavilkt!?
Kaut kā šķiet, pēdējo 10gadu viens no lielākajiem talantiem, kas dažādu iemeslu un sakritību dēļ spēlē totāli zem sav spēju robežām...
Kuksiks kā otrais nāk prātā!?
, 2019-01-10 01:18, pirms 5 gadiem
Kalve spele sava robeza,bet Kuksiks visu savu karjeru spele zem savas robezaas.vina vecakais bralis kuru redzeju spele bija daudz labags par brali bet ar trinisiem bija problemas.Ja godigi tad Kuksiks izlase bija vajakais posms
Artūrs Strautiņš. Foto: FIBA
16

13 sezonas Itālijā: Strautiņš pagarina līgumu Tortonā līdz 2027. gadam

Latvijas basketbola izlases uzbrucējs Artūrs Strautiņš pagarinājis līgumu ar Itālijas A sērijas vienību Tortonas ''Derthona Basket'' līdz 2027. gadam, pavēstījis klubs.
Dāvis Rozītis spēlē pret "Voluntari". Foto: Diana Jesin/Tartu Ülikool

Rozīša 12+7+6 nepaglābj Tartu no sakāves Rumānijā un izstāšanās no Ziemeļu līgas

Eiropas Ziemeļu basketbola līgas (ENBL) ceturtdaļfinālu nepārvarēja Gundara Vētras trenētā "Tartu Universitāte", otrajā cīņā ar 69:92 zaudējot Ainara Bagatska vadītajai "Voluntari" un divu spēļu summā kapitulējot ar 152:168.
Kitija Laksa 2024. gada 21. februārī. Foto: Fenerbahce

Kitija Laksa sekmīgi debitē Turcijas čempionāta izslēgšanas spēlēs

Kitija Laksa un "Fenerbahce" basketbolistes pirmdien, 25. martā, kvalificējās Turcijas čempionāta pusfinālam, kur spēlēs pret "Izmit" un "Galatasaray" pāra uzvarētājām. Kristīne Vītola guva 19 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.