Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Butjankovam lielisks mačs pret CSKA, "Valkai/Valgai" bezcerīga sakāve Tallinā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Butjankovam lielisks mačs pret CSKA, "Valkai/Valgai" bezcerīga sakāve Tallinā
Artjoms Butjankovs (Nr. 26) ar bumbu
Foto: bcural.ru

Krievijas Superlīgas turnīra tabulas līderpozīcijā izvirzījusies Vladivostokas "Spartak-Primorye", kas ar 104:78 sagrāva līdzšīnējo līderi Maskavas CSKA-2. Artjoms Butjankovs uzvarētāju labā realizēja septiņus no astoņiem metieniem no spēles.

"Spartak-Primorye" un CSKA-2 savā starpā bija tikušās pirms divām dienām, kad ar rezultātu 77:70 uzvaru bija svinējusi Vladivostokas komanda.

Šodien laukumā kaut cik saspringta cīņa valdīja tikai pirmajā puslaikā, kurā mājinieki bija pārāki ar 47:38. Pēc pārtraukuma CSKA jaunā maiņa vairs nespēja izturēt "Spartak-Primorye" uzbrukuma jaudu, piedzīvojot sakāvi ar 78:104.

Latviešu basketbolists Artjoms Butjankovs 26:54 laukumā pavadīto minūšu laikā (otrs lielākais spēles laiks komandā) guva 19 punktus (7/8 2p., 5/6 - s.m.), savāca desmit atlēkušās bumbas, pieļāva trīs kļūdas, iedeva vienu rezultatīvu piespēlei, kā arī četras reizes pārkāpa noteikumus.

Vladivostokas "Spartak-Primorye" ar 18 panākumiem 23 mačos Krievijas Superlīgas kopvērtējumā pacēlās uz pirmo pozīciju.

Savukārt ne tik veiksmīgi pēdējā laikā iet "Valka/Valga" komandai, kas Igaunijas čempionāta ietvaros šovakar Tallinā ar rezultātu 66:92 kapitulēja 14 mačos bez zaudējumiem spēlējošajai Tallinas "Kalev/Cramo".

Viesiem pa 12 punktiem guva Kristaps Miglinieks (+ trīs atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena kļūda, divas piezīmes un viena pārtverta bumba) un nesen komandai pievienojies Māris Ziediņš (+ deviņas atlēkušās bumbas, četras kļūdas, pa vienai rezultatīvai piespēlei un pārtvertai bumbai, kā arī četras piezīmes).

Desmit punktus guva, kā arī četras atlēkušās bumbas savāca Elvijs Mičulis, pa četriem punktiem un rezultatīvām piespēlēm Edgaram Lasenbergam, kamēr Niks Višņēvics guva trīs punktus.

"Valka/Valga" pēc šī zaudējuma Igaunijas čempionāta kopvērtējumā ar bilanci 8-6 nokrita uz ceturto pozīciju.

Izmantotie resursi:
Eesti Korvpalliliit
https://russiabasket.ru/

  +2 [+] [-]

, 2018-01-09 21:46, pirms 6 gadiem
Autor, virsrakstā mānīt tautu nevajag! Kurš gan laidīs Butjankovu pret īsto CSKA spēlēt, a pret kaut kädu trešo vai ceturto klonu - pofig...

  -4 [+] [-]

, 2018-01-09 21:57, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Autor, virsrakstā mānīt tautu nevajag! Kurš gan laidīs Butjankovu pret īsto CSKA spēlēt, a pret kaut kädu trešo vai ceturto klonu - pofig...
otro, bet nu tie, kas interesējas par mūsu basketbolistiem, tie zina, kurā komandā un kurā līgā spēlē Loģika

  +1 [+] [-]

, 2018-01-09 22:25, pirms 6 gadiem
Skaistus virsrakstus taisīt mākam, bet tekstā kļūda jau otrajā vārdā 🙂

     [+] [-]

, 2018-01-10 10:21, pirms 6 gadiem
Pret CSKA vai CSKA-2. Tad kāpēc virsrakstā ir CSKA?