Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blaus gūst četrus punktus zaudējumā pret ''Lietuvos rytas''

Krišs Upenieks

Blaus gūst četrus punktus zaudējumā pret ''Lietuvos rytas''
Lauris Blaus
Foto: Mārtiņš Sīlis, loc.lv

Lietuvas basketbola čempionātā trešo spēli šosezon aizvadījusi Laura Blaua pārstāvētā ''Pieno žvaigždės'', kas jau pēc pirmās ceturtdaļas bija nonākusi visai lielos mīnusos un beigās piedzīvoja zaudējumu pret ''Lietuvos rytas'' ar 71:89. Laurim četri punkti.

Bijušais ''Liepāja/Triobet'' centra pozīcijas spēlētājs Lauris Blaus sezonas ievadā ar līdera cienīgu sniegumu nebija izcēlies, bet viņa pārstāvētā ''Pieno žvaigždės'' bija izcīnījusi divas uzvaras, kļūstot par vienu no čempionāta līdervienībām. Šovakar savu statusu savā laukumā bija iespēja apliecināt spēlē pret ''Lietuvos rytas''.

''Avižnieki'' jau pirmajā ceturtdaļā lika noprast, ka reālu iespēju pacīnīties par uzvaru šajā spēlē mājiniekiem nebūs - 12:27. Atlikušajā spēles daļā rezultāts attīstījās līdzīgi, taču ''Lietuvos rytas'' kontrolēja notikumus laukumā un neļāva ''Pieno žvaigždės'' apdraudēt viesu uzvaru - 89:71.

Latviešu centra pozīcijas basketbolists Blaus šovakar laukumā devās no rezervistu soliņa un kopumā nospēlēja tikai 8:45 minūtes. Laurim četri punkti (soda metieni - 0/1, divpunktnieki - 2/3), divas atlēkušās bumbas un viena personīgā piezīme.

Izmantotie resursi:
Tete-a-Tete Casino-LKL | Lietuvos krepšinio lyga