Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Gromova 14 punkti atnes "Samara" pirmo uzvaru pusfinālā

Gromova 14 punkti atnes "Samara" pirmo uzvaru pusfinālā
Iļja Gromovs uzbrukumā. Foto: www.bcsamara.com

Pirmo uzvaru Krievijas basketbola superlīgas pusfinālā izcīnīja Iļjas Gromova pārstāvētā „Samara”, kas sakāva „Temp-Sumz-UGMK-Revda” ar 83:77.

Latvijas basketbolists šo cīņu sāka uz rezervistu soliņa, un pirmo reizi laukumā izgāja septītajā minūtē, jau pirmajā epizodē atzīmējoties ar precīzu divpunktu metienu, samazinot deficītu līdz 14:15. Vēl vienā epizodē Gromovs izprovocēja pretinieku uz noteikumu pārkāpumu, bet realizēja tikai vienu no diviem soda metieniem – 17:19. Lai gan „Samara” daudz laika pavadīja iedzinējos, pirmā ceturtdaļā tika noslēgta ar 22:21.

Otrajā ceturtdaļā viesi izskatījās labāk, veiksmīgāk izmantoja savas iespējas, līdz ar ko pēc 20 nospēlētajām minūtēm laukuma saimniekiem bija sešu punktu deficīts – 37:43. Trešajā ceturtdaļā Gromovs spēlēja bez maiņām, tomēr punktus neiemeta. Taču to darīja viņa komandas biedri, un iepriekšējās desmit minūtēs ielaisto izdevās ne tikai atspēlēt, bet arī pašiem izvirzīties vadībā – 62:54. „Samara” iemeta 25 punktus, ļaujot „Temp-Sumz-UGMK-Revda” iemest vien 11.

Pēdējā ceturtdaļa pagāja līdzīgā cīņā, un „Samara” svinēja pirmo uzvaru sērijā – 83:77. Rezultāts sērijā kļuvis 1:0.

Iļja Gromovs laukumā pavadītajās 26:02 minūtes, atzīmējoties ar 14 punktiem (2p. 6/9, s.m. 2/3), ka arī astoņām izcīnītajām bumbām, kas ir labākais rezultāts komandā.

Izmantotie resursi:
Главная страница / Российская Федерация Баскетбола