Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kuksika pirmie pretinieki par "Pac10" kausu - Arizona

Kuksika pirmie pretinieki par "Pac10" kausu - Arizona
Rihards Kuksiks
Foto: AP

Latvijas basketbolista Riharda Kuksika pārstāvētās Arizonas štata "Sun Devils" universitātes pretinieki "Pac-10" konferences ceturtdaļfinālā būs Arizonas universitātes "Wildcats". Tas noskaidrojās pēc aizvadītas nakts spēlēm, kad noslēdzās "Pac-10" regulārā sezona.

Šonakt ar vairākām spēlēm noslēdzās "Pac-10" konferences regulārā sezona. Latvijas basketbolista Riharda Kuksika pārstāvētā Arizonas štata "Sun Devils" ar 83:66 pārspēja Kalifornijas universitātes "Golden Bears". Tā bija "Sun Devils" 22. uzvara šosezon, kas viņus ierindo ceturtajā vietā "Pac-10" konferencē. Tikpat uzvaras kā "Sun Devils" konferencē ir arī Kalifornijai, bet viņi ir trešajā vietā.

Tā kā "Sun Devils" ir ceturtie, viņiem "Pac-10" konferencē nāksies tikties ar piektās vietas īpašnieci un tā ir Arizonas universitātes "Wildcats". Šis Arizonas universitāšu derbijs notiks ceturtdien, Losandželosā esošajā "Staples Center" arēnā. Iepriekšējās četrās savstarpējās spēlēs pārāka bijusi Kuksika pārstāvētā Arizonas štata universitāte. "Viņu sastāvā ir trīs lieliski spēlētāji. Uzvarēt trīs reizes pēc kārtas viņus vienā sezona būs grūti. Būs kārtīgi jāsagatavojas šai spēlei, tāpēc treniņos strādāsim cītīgi. Tā būs lieliska spēle," tā izteicies "Sun Devils" līderis Džeimss Hārdens.

Savukārt viens no "Wildcats" vadošajiem spēlētājiem Čeiss Badingers vēlas revanšēties par iepriekšējiem zaudējumiem: "Gribam pierādīt sevi spēlē pret viņiem. Jānospēlē agresīvi, ar augstu intensivitāti un kolektīvi. Ja to paveiksim, tad domāju, ka viss būs kārtībā."

Pēc "Pac-10" izšķirošajām spēlēm sekos NCAA izslēgšanas spēles jeb t.s. "March Madness". Riharda Kuksika pārstāvētā "Sun Devils" vienība praktiski jau garantējusi vietu šajās spēlēs.

Pac-10 turnīra kalendārs

11. līdz 14. marts
Losandželosa, Staples Center,

Trešdiena
(8) Oregon State vs. (9) Stanford.
(7) Washington State vs. (10) Oregon.

Ceturtdiena, ceturtdaļfināli
(4) Arizona State vs. (5) Arizona.
(1) Washington vs. (8) Oregon State vai (9) Stanford.
(3) California vs. (6) USC.
(2) UCLA vs. (7) Washington State vai(10) Oregon.

Piektdiena, pusfināli
Arizona State-Arizona pāra uzvarētājs vs. Washington-Oregon State-Stanford pāra uzvarētājs.
California-USC pāra uzvarētājs vs. UCLA-Washington State-Oregon pāra uzvarētājs.

Sestdiena, fināls
Pusfinālu uzvarētāji

Izmantotie resursi:
azcentral.com

  +5 [+] [-]

, 2009-03-08 13:25, pirms 15 gadiem
Jāņem tas pac10 čempiontituls! Un pēc tam arī viss NCAA jāpaņem!
šeit labas bildes no Kuksika spēlēm: foto.delfi.lv: DELFI foto > Lietotāja albums >...

  -1 [+] [-]

, 2009-03-08 13:35, pirms 15 gadiem
nesaprotu kapeec california ir treshie ja vienaadi uzvaras cik sun devils bet savstarpeejaas speelees vairaak + ir arizonai...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-08 15:11, pirms 15 gadiem
Uzspēlēt Staples Center jau vien ir liels gods

  -2 [+] [-]

, 2009-03-08 15:38, pirms 15 gadiem
Veiksmi!

     [+] [-]

, 2009-03-08 16:34, pirms 15 gadiem
visu cienu prieks ka tik talu jau ir sis progresivais speletajs