Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Brazis: "Laukumā bija dažāda līmeņa komandas"

Jānis Pārums

Brazis: "Laukumā bija dažāda līmeņa komandas"
Aļģirds Brazis
Foto: ural-great.ru

Pēc zaudējuma Krievijas Superlīgas spēlē pret valsts čempioniem Maskavas "CSKA" (66:96), Krasnojarskas "Enisey", kuru pārstāv arī latvietis Kaspars Kambala, galvenais treneris Aļģirds Brazis atzina, ka bez ticības uzvarēt ir neiespējami.

"Laukumā bija divu dažādu līmeņu komandas. Ko gan sacīt, ja pat Eirolīgā "CSKA" dažu labu komandu grauj ar 30 punktu pārsvaru," pēc mača atzina Aļģirds Brazis, uzsverot pretinieku spēku. "Lai "Enisey" cerētu uz uzvaru Maskavā, vajadzēja, lai "CSKA" nospēlētu slikti vai ļoti slikti. Savādāk – nereāli!"

"Turklāt komandai jābūt arī psiholoģiski spēcīgai, jātic, ka to var paveikt, jābūt gatavai tādai iespējai. Mēs, vismaz pagaidām, atbraucot uz galvaspilsētu neticam, ka varam cīnīties ar vietējām komandām," piebilda Brazis.

Maskavas "CSKA" galvenais treneris Etore Mesina savukārt sacīja: "Šodien spēles laiku centos uz visiem spēlētājiem sadalīt līdzvērtīgi, lai dotu jaunajiem basketbolistiem iespēju sevi apliecināt. Aleksandrs Kauns un Viktors Keiru laukumā darbojās labi, pierādot, ka viņu neatlaidība treniņos ir ļoti nozīmīga abu progresam. Esam apmierināti. Svētdien atpūtīsimies, bet pirmdien sāksim gatavošanos Eirolīgas spēlei."

Izmantotie resursi:
cskabasket.com

  +3 [+] [-]

, 2009-02-08 09:52, pirms 15 gadiem
Cerams, ka "Enisey" PO pirmajā kārtā nebūs kāds no Maskavas klubiem...Tas gan ir visai ticami !

     [+] [-]

, 2009-02-08 10:08, pirms 15 gadiem
ja nevar uzvareet maskavas klubus tad nekaada jeega no PO nav..