Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Žagars sākumsastāvā ACB spēlē, Ausējs iemet 24 punktus Krievijā

Rolands Eliņš

Žagars sākumsastāvā ACB spēlē, Ausējs iemet 24 punktus Krievijā
Artūrs Ausējs (Nr. 2). Foto: russiabasket.ru

Vairāki Latvijas basketbolisti šodien aizvadījuši spēles savos ārzemju klubos Spānijā, Krievijā, Lietuvā un citur.

Spānijas ACB līgā Artūrs Žagars devās „Joventut” sākumsastāvā mačā pret „Unicaja” un nospēlēja 13:25 minūtes, kurās punktus šoreiz neguva, netrāpot abus savus tālmetienus. Žagaram toties trīs rezultatīvas piespēles. Viņa +/- rādītājs bija mīnus 11, komandai ciešot zaudējumu ar 82:97.

Spānijas līgā spēli aizvadīja arī Rinalds Mālmanis, kurš nospēlēja 4:37 minūtes „UCAM Murcia” rindās. Viņš punktus neguva, savāca vienu atlēkušo bumbu un saņēma divas piezīmes, bet viņa komanda ar 72:87 piekāpās „Andorra”.

Savukārt Spānijas otrajā līgā Dāvis Geks iemeta sešus punktus, visus ar tālmetieniem, nospēlētajās 25 minūtēs „Oviedo” sastāvā. Viņa komandai ar 88:70 izdevās pieveikt „Leyma Coruna”. Gekam arī divas atlēkušās bumbas un divas rezultatīvas piespēles.

Artūrs Ausējs Krievijas Superlīgā iemeta 24 punktus „Ural” spēlē pret „Uralmash”, bet viņa komanda piedzīvoja zaudējumu ar 82:84. Ausējs trāpīja piecus tālmetienus no astoņiem, savāca divas atlēkušās bumbas un veica četras rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja divas piezīmes. Šī bija Ausēja trešā rezultatīvākā spēle šosezon.

Šajā līgā spēli aizvadīja arī Artjoms Butjankovs, kurš „Burevestnik” rindās iemeta desmit punktus un savāca 12 atlēkušās bumbas nospēlētajās 30 minūtēs. Viņa komanda ar 79:84 piekāpās „Universitet Yugra” vienībai.

Lietuvā ļoti pārliecinošu uzvaru izcīnīja „Rytas” ar Uvi Helmani treneru kolektīvā. Šoreiz ar 96:75 tika apspēlēta „Nevežis” vienība. „Rytas” ar bilanci 17-7 ieņem otro vietu līgā, tiesa, Riharda Kuksika pārstāvētais „Lietkabelis” atpaliek tikai par vienu uzvaru.

„Lietkabelis” šodien piedzīvoja zaudējumu, ar 67:81 piekāpjoties „Pieno žvaigždes”. Kuksiks nospēlēja 21 minūti, kurā aizmeta garām visus sešus metienus no spēles, savāca četras atlēkušās bumbas un veica vienu rezultatīvu piespēli. „Pieno žvaigždes” komandā tikmēr Edgars Lasenbergs spēlēja četras minūtes un arī punktus neguva.
Zviedrijas čempionātā Ernests Kalve palīdzēja „Stars” ar 93:85 pieveikt „Wetterbygden” komandu. Kalve nospēlēja 17 minūtes, trāpīja četrus tālmetienus no septiņiem un sakrāja 18 punktus.

     [+] [-]

, 2020-03-08 05:42, pirms 4 gadiem
Arī Ausainais tika izbrāķēts izlasei no Taukainā un Štelmahera puses !

  +1 [+] [-]

, 2020-03-08 09:32, pirms 4 gadiem
kuklitis rakstīja: Arī Ausainais tika izbrāķēts izlasei no Taukainā un Štelmahera puses !
Nesprotu kapēc, stabils 3pt vecis ar izlases pieredzi nav vajadzīgs.

     [+] [-]

, 2020-03-08 12:22, pirms 4 gadiem
ChupaaChubzz rakstīja: Nesprotu kapēc, stabils 3pt vecis ar izlases pieredzi nav vajadzīgs.
Kāda izlases pieredze? Ko var muldēt? Viņš izlasē esot, kopā moš 40min nospēlējis. Vienmēr beņķi sildījis.