Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šmits starta pieciniekā, Mirotičam 10 punkti, "Barcelona" zaudē pirmajā pārbaudes spēlē

Agris Suveizda

Šmits starta pieciniekā, Mirotičam 10 punkti, "Barcelona" zaudē pirmajā pārbaudes spēlē
Rolands Šmits. Foto: FC "Barcelona"

Ar zaudējumu pārbaudes spēlē gatavošanos jaunajai sezonai sākusi Eiropas tirgu satricinājusī "Barcelona", kas ar 69:71 piekāpās Spānijas desmitajam stiprākajam basketbola klubam "Andorra".

Pasaules kausa dēļ "Barcelona" nevarēja palīdzēt Spānijas izlases spēlētāji Pau Ribass, Viktors Klavers un Pjērs Orjola, kā arī Kanādas izlases saspēles vadītājs Kevins Pangoss, bet franču saspēles vadītājs Tomā Ertels ārstē savainojumu. Tomēr ierindā netrūka arī jaunieguvumu – debijas spēli aizvadīja gan Korijs Higinss un Alekss Abriness, kuri izgāja starta pieciniekā, gan arī Nikola Mirotičs un Brendons Deiviss.

Bez Deivisa un Abrinesa starta pieciniekā izgāja arī latviešu spēka uzbrucējs Rolands Šmits, horvātu centrs Ante Tomičs un akadēmijas argentīniešu audzēknis Leandro Bolmaro. Valmierietis Šmits pirmajā pārbaudes spēlē atzīmējās ar četriem punktiem, bet rezultatīvākais ar 11 bija Kails Kuriks. Ar desmit punktiem debijā izcēlās Mirotičs un Deiviss. "Andorra", kas bija vadībā lielu spēles daļu un mača ievadā ieguva arī 11 punktu pārsvaru, rezultatīvākais bija amerikāņu saspēles vadītājs Džeremijs Senglins.

Pirmdien "Barcelona" aizvadīs Katalonijas līgas pusfinālu pret Badalonas "Joventut", bet 21. septembrī Spānijas Superkausa pusfinālā tiksies ar "Valencia".

"Barcelona" – "Andorra" 69:71 (14:20, 17:9, 18:28, 20:14)
Barcelona: Kuriks 11, Mirotičs 10, Deiviss 10, Higinss 9, Tomičs 8, Abriness 7, Šmits 4, Bolmaro 4, Hanga 3, Martiness 3.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.cat/ca/basq...

     [+] [-]

, 2019-09-06 07:19, pirms 5 gadiem
Diezgan dīvaina spēles galotne bija.

     [+] [-]

, 2019-09-06 08:18, pirms 5 gadiem
Arī bez trūkstošajiem spēlētājiem vienalga sastāvs ļoti labs !

     [+] [-]

, 2019-09-06 09:08, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Diezgan dīvaina spēles galotne bija.
Tu kā jau vafelnieks esi dīvains visu laiku!!!

     [+] [-]

, 2019-09-06 09:41, pirms 5 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Tu kā jau vafelnieks esi dīvains visu laiku!!!
Galvenais kko iepļūtīt nemaz nerakstot par tēmu.. Uzprasijis būtu, kas tur īsti bija tik dīvains vai kā tā.. Varu savu veco zeķi likt ķīlā, ka nemaz spēli neredzēji.
Barcas sastāvs final 4 cienīgs.. Redzēs kā ies mūsu Maskaviešiem..

     [+] [-]

, 2019-09-06 10:39, pirms 5 gadiem
eevelee rakstīja: Galvenais kko iepļūtīt nemaz nerakstot par tēmu.. Uzprasijis būtu, kas tur īsti bija tik dīvains vai kā tā.. Varu savu veco zeķi likt ķīlā, ka nemaz spēli neredzēji.
Barcas sastāvs final 4 cienīgs.. Redzēs kā ies mūsu Maskaviešiem..
Baigi vāja likme veca zeķe bet zeķi vari paturēt , jo tiešām neskatijos un galīgi neuztrauc kkāda pirmā pārbaudes spēle, kas neko neizsaka! Vienkārši Rebelam atkal bij vieta jāierāda!

     [+] [-]

, 2019-09-06 11:12, pirms 5 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Baigi vāja likme veca zeķe bet zeķi vari paturēt , jo tiešām neskatijos un galīgi neuztrauc kkāda pirmā pārbaudes spēle, kas neko neizsaka! Vienkārši Rebelam atkal bij vieta jāierāda!
vieta? tādi komentāri mani naturāli smīdina un vēl jo vairāk pierāda, cik neattīstīts esi Es saprotu, varbūt vecāki tevi ir apdalījuši ar uzmanību, vai skolā esi apcelts un iespējams tev liek domā, ka šī ir kaut kāda vietas ierādīšana, bet diemžēl apbēdināšu tevi, tā nav un bez tam, kāpēc tu domā, ka kaut kāda niecība man ierādīs vietu? Draudziņ uz zemes nolaidies labāk

P.s. Pieauguši cilvēki var vietu ierādīt tikai ar argumentiem, kas pamatoti ar faktiem, bērnišķīgi uzbraucieni tikai izraisa skumjas par inteliģences kapacitātes trūkumu, kas rezultējas kopējās sabiedrības degradācijā.

     [+] [-]

, 2019-09-06 11:19, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: vieta? tādi komentāri mani naturāli smīdina un vēl jo vairāk pierāda, cik neattīstīts esi Es saprotu, varbūt vecāki tevi ir apdalījuši ar uzmanību, vai skolā esi apcelts un iespējams tev liek domā, ka šī ir kaut kāda vietas ierādīšana, bet diemžēl apbēdināšu tevi, tā nav un bez tam, kāpēc tu domā, ka kaut kāda niecība man ierādīs vietu? Draudziņ uz zemes nolaidies labāk

P.s. Pieauguši cilvēki var vietu ierādīt tikai ar argumentiem, kas pamatoti ar faktiem, bērnišķīgi uzbraucieni tikai izraisa skumjas par inteliģences kapacitātes trūkumu, kas rezultējas kopējās sabiedrības degradācijā.
Haha, Intar, tač simts reizes esi teicis , ka nelasi ko rakstu , vairs neatbildēsi utt bet visu laiku to vien dari Tevi tik elementāri izprovacēt kā bērnam atņemt konfekti!

     [+] [-]

, 2019-09-06 11:22, pirms 5 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Haha, Intar, tač simts reizes esi teicis , ka nelasi ko rakstu , vairs neatbildēsi utt bet visu laiku to vien dari Tevi tik elementāri izprovacēt kā bērnam atņemt konfekti!
Nu, ja tev būtu kāda saprašana, tad zinātu divas lietas, lielu daļu neesmu ielogojies, tāpēc visus redzu un otrs, man patīk jums ļoti piespēlēt, lai lieli jūs sajusties un tas reizē ir pats smieklīgākais un nožēlojamākais ar jums es pat nesaprotu, kā līdz šim to neesi sapratis, ka daudzas manas atbilde ir speciāli noliktas tā, lai paņirgātos par jums

     [+] [-]

, 2019-09-06 12:21, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Nu, ja tev būtu kāda saprašana, tad zinātu divas lietas, lielu daļu neesmu ielogojies, tāpēc visus redzu un otrs, man patīk jums ļoti piespēlēt, lai lieli jūs sajusties un tas reizē ir pats smieklīgākais un nožēlojamākais ar jums es pat nesaprotu, kā līdz šim to neesi sapratis, ka daudzas manas atbilde ir speciāli noliktas tā, lai paņirgātos par jums
Tu par nevienu neņirgājies, tev, protams, varbūt tā liekas, bet nu galīgi nevienam ne silts, ne auksts no tā. tu tikai noliec sevi muļķa lomā un visi par tevi ierēc .

     [+] [-]

, 2019-09-06 12:52, pirms 5 gadiem
VietējaisMurisDzīvelīgs rakstīja: Tu par nevienu neņirgājies, tev, protams, varbūt tā liekas, bet nu galīgi nevienam ne silts, ne auksts no tā. tu tikai noliec sevi muļķa lomā un visi par tevi ierēc .
Neesi sapratis, ka esi bezvērtīgs un mani neuztrauc ne tavs, ne tev līdzīgo teiktais? Viss šis, ko drukā, ir tik nevērtīgs un ļoti labi kalpo manis uzjautrināšanai. Tā turpini Tas protams pie noteikuma, ja neesmu ielogojies, savādāk pilnīgs poh