Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

K.Valteram astoņi punkti pret "Caja Laboral"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

K.Valteram astoņi punkti pret "Caja Laboral"
Kristaps Valters
Foto: acb.com

Šodien zaudējumu ACB līgas regulārā turnīra mačā piedzīvoja Kristapa Valtera pārstāvētā Badalonas ''DKV Joventut'', kas izbraukumā ar 79:104 cieta sagrāvi mačā pret ULEB Eirolīgas klubu Vitorijas ''Caja Laboral''.

Kristaps Valters spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un 14 minūšu laikā atzīmējās ar astoņu punktu guvumu (divpunktnieki - 3/6, tālmetieni - 0/2, soda metieni - 2/2). Tāpat Kristapa rēķinā divas atlēkušās bumbas, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, trīs piezīmes, izprovocēts noteikumu pārkāpums un divi efektivitātes koeficienta punkti.

Uzvarētājiem teicamu sniegumu demonstrēja aizsargs Kārls Inglišs, kurš guva 26 punktus (tālmetieni - 7/12) un savāca sešas atlēkušās bumbas. Zaudētāju sastāvā rezultatīvākais ar 12 punktiem bija Pere Tomass.

Ar 11 uzvarām un 13 zaudējumiem Badalonas ''DKV Joventut'' ACB čempionāta kopvērtējumā ieņem 11. vietu 18 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
acb.com

  +2 [+] [-]

, 2010-03-06 23:12, pirms 14 gadiem
Ar 11 uzvarām un 13 zaudējumiem Badalonas ''DKV Joventut'' ACB čempionāta kopvērtējumā ieņem 11. vietu 18 komandu konkurencē.
Diezvai....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-06 23:20, pirms 14 gadiem
K.Valters būs sačakarējis arī ''DKV Joventut''

     [+] [-]

, 2010-03-06 23:26, pirms 14 gadiem
vins vispar sava kariera ir ieguvis kadu titulu(nu ja neskaita skonto un lbl)

liekas visaas komandas kur vins spele kkas noiet greizi..

  +6 [+] [-]

, 2010-03-06 23:30, pirms 14 gadiem
nožēlojami, parasta spēle un jau birst pārmetumu jūra..

     [+] [-]

, 2010-03-06 23:30, pirms 14 gadiem
njaa neiet KV, nodzēries chalis - off season izbauda dzīvi, bet īstenībā vajadzētu sēdēt svaru zālē un mēģināt fizisko dabūt augšā - viss viņa paša rokās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-03-07 00:00, pirms 14 gadiem
nu neticu, ka KV 14 minūtēs var sačakarēt komandas uzvaru

  -1 [+] [-]

, 2010-03-07 00:16, pirms 14 gadiem
Ārprāts. Nu cik jūs varat noriet mūsu basketbolistus, tak ir jābūt kaut kādai cieņai? Tikko izlasīju komentārus par Biedriņa interviju, kurā viņš pateica, ka izlasē pavadītās vasaras viņu nogurdina. 100 komentāri, no tiem 90 šādi - lo*s, ņuņņa, mums tevi nevajag, sēdi savā Amerikā, dzērājs utt...Par Kristapu tas pats. Lai kādi viņi būtu, viņi arī ir tikai cilvēki. 9 mēnešus gadā viņi dara savu darbu (spēlē klubos), pienāk vasara, 3 mēneši - atvaļinājums paiet izlasē, atkal treniņi spēles. Iedomājaties jūs sevi viņu vietā, piemēram, pārdevējs veikalā. Strādā visu gadu, kad tev pienāk atvaļinājums, tev atkal jāstrādā...Jums negribētos atpūsties, ar draugiem aiziet uz klubu, patusēties, jā, arī iedzert...Tā dara visi sportisti, negribu minēt, bet tas pats gan Štrombergs, hokejisti, Gulbis, utt...Kāpēc viņus tā nenoliek? Kaut kāds nenormāls naids jums ir iekšā pret Latvijas basketbolistiem, skumji! Tas pats Kristaps - jūs vispār saprotiet kāda ir viņa ikdiena šobrīd?Viņš dzīvo viens pats Barselonā, 5 istabu dzīvoklī kā suns. Noguris atnāk no treniņa, sēž pie kompi, draugos. Tad atkal uz treniņu. Tad spēle, atkal mājās, atkal pie kompi. Viņš nekur neiet, neizklaidējās, jo vienkārši tas nav iespējams, un arī nav ar ko utt, pat ne 5dienās, 6dienās. A jūs? Jūs nostrādājat nedēļu, 5dienā nododiet uguņus, 6dienā tāpat, 7dien atžirgst un 1dien atkal darbs, gaida kad pienāks 5diena. A ziniet ko Kristaps gaida? Kad pienāks vasara..Ir starpība, ne? Ar šo visu es gribu teikt, ka jūs daudzi norejiet. bet nesaprotiet cik patiesībā ir grūti, kad esi prom no mājām, no ģimenes un vienīgais ko caurām dienām redzi ir basketbola zāle un mājās gulta un TV. Esiet tak vienreiz kaut cik saprotoši, domājiet ar galvu un nenolieciet mūsu sportistus, kuri ziedo daudz ko, ticiet man, lai būtu tur un darītu to ko viņi dara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-03-07 00:43, pirms 14 gadiem
NuJomajo rakstīja: Ārprāts. Nu cik jūs varat noriet mūsu basketbolistus, tak ir jābūt kaut kādai cieņai? Tikko izlasīju komentārus par Biedriņa interviju, kurā viņš pateica, ka izlasē pavadītās vasaras viņu nogurdina. 100 komentāri, no tiem 90 šādi - lo*s, ņuņņa, mums tevi nevajag, sēdi savā Amerikā, dzērājs utt...Par Kristapu tas pats. Lai kādi viņi būtu, viņi arī ir tikai cilvēki. 9 mēnešus gadā viņi dara savu darbu (spēlē klubos), pienāk vasara, 3 mēneši - atvaļinājums paiet izlasē, atkal treniņi spēles. Iedomājaties jūs sevi viņu vietā, piemēram, pārdevējs veikalā. Strādā visu gadu, kad tev pienāk atvaļinājums, tev atkal jāstrādā...Jums negribētos atpūsties, ar draugiem aiziet uz klubu, patusēties, jā, arī iedzert...Tā dara visi sportisti, negribu minēt, bet tas pats gan Štrombergs, hokejisti, Gulbis, utt...Kāpēc viņus tā nenoliek? Kaut kāds nenormāls naids jums ir iekšā pret Latvijas basketbolistiem, skumji! Tas pats Kristaps - jūs vispār saprotiet kāda ir viņa ikdiena šobrīd?Viņš dzīvo viens pats Barselonā, 5 istabu dzīvoklī kā suns. Noguris atnāk no treniņa, sēž pie kompi, draugos. Tad atkal uz treniņu. Tad spēle, atkal mājās, atkal pie kompi. Viņš nekur neiet, neizklaidējās, jo vienkārši tas nav iespējams, un arī nav ar ko utt, pat ne 5dienās, 6dienās. A jūs? Jūs nostrādājat nedēļu, 5dienā nododiet uguņus, 6dienā tāpat, 7dien atžirgst un 1dien atkal darbs, gaida kad pienāks 5diena. A ziniet ko Kristaps gaida? Kad pienāks vasara..Ir starpība, ne? Ar šo visu es gribu teikt, ka jūs daudzi norejiet. bet nesaprotiet cik patiesībā ir grūti, kad esi prom no mājām, no ģimenes un vienīgais ko caurām dienām redzi ir basketbola zāle un mājās gulta un TV. Esiet tak vienreiz kaut cik saprotoši, domājiet ar galvu un nenolieciet mūsu sportistus, kuri ziedo daudz ko, ticiet man, lai būtu tur un darītu to ko viņi dara.
sava taisnība tev ir,bet....tāpēc viņš arī saņem krietni vairāk naudu par maniar bomi viņu neviens nespieda basketbolu spēlēt.ja reiz izvēlējies profesionāla basketbolista karjeru,tad nu..

domāju neviens tik daudz viņiem nepārmestu,ka viņi nedzertu LV izlases treniņnometņu laikā un turcijā viesnīcas koridorī Biedriņš piedzēries nepaldētu pa grīdu ar matraci.by the way to redzēja arī kemzura..

un jā,tomēr arī viņam vajag pafiltrēt bazaru(tas pa pajoļiem)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-07 11:07, pirms 14 gadiem
Tirst jau te var visādi, bet no PG Latvijas basketbolā labāku nav un arī līgums viņam ir stabili otrais labākaais aiz Biedra.