Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kalve turpina krāt punktus Rumānijā, Butjankovam astoņi punkti 29 minūtēs

Kalve turpina krāt punktus Rumānijā, Butjankovam astoņi punkti 29 minūtēs
Ernests Kalve, Foto: Targu Mures

Kārtējo reizi par savas komandas rezultatīvāko spēlētāju Rumānijas līgas mačā kļuva Ernests Kalve, kurš iemeta 18 punktus "Targu Mures" panākumā pār "Rapid" ar 108:50. Krievijas pēc spēka otrajā līgā Artjoms Butjankovs izcēlās ar astoņiem punktiem, palīdzot "Burevestnik" apspēlēt Maskavas CSKA farmklubu.

Lietuva

„Pieno Žvaigždes” savā laukumā sakāva „Nevežis” ar 92:67. Ivaram Žvīguram 8:08 minūtes laukumā, viens realizēts divpunktu metiens, ka arī trīs atlēkušās bumbas. Latvietim tā bija trešā spēle kopš oktobra beigām un pirmā šajā laika posmā, kurā laukumā pavadīts vairāk par 57 sekundēm. „Pieno Žvaigždes” ar astoņām uzvarām un deviņiem zaudējumiem ieņem piekto pozīciju līga.

„Rytas” ar Uvi Helmani treneru korpusā apspēlēja „Juventus” ar 79:68. Trešajā vietā esošajai komandai tā bija 13. uzvara 17 mačos.

Neveiksmi piedzīvoja cita komanda ar latvieti treneru kolektīvā - Sanda Buškevica „Lietkabelis” atzina „Skycop” pārākumu ar 73:81, piedzīvojot septīto neveiksmi 17 spēlēs, kas gan netraucēja komandai palikt ceturtajā pozīcijā. Dāvis Lejasmeiers mačam netika pieteikts.

Rumānija, Krievija2

Kārtējo pārliecinošo panākumu Rumānijas līgas C grupā izcīnīja „Targu Mures”, kas ar 108:50 apspēlēja Bukarestes „Rapid”. Par vienu no diviem rezultatīvākajiem spēlētājiem uzvarētāju rindās kļuva Ernests Kalve, kurš laukumā pavadītajās 25:23 minūtēs atzīmējās ar 18 punktiem (2p. 5/7, 3p. 1/3, s.m. 5/11), ka arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un izdarīja trīs piespēles. „Targu Mures” turpina pārliecinoši – 15 uzvaras 16 spēlēs.

Artjoma Butjankova Jaroslavļas „Burevestnik” ar 79:72 apspēlēja Maskavas CSKA farmklubu Krievijas basketbola superlīgas mačā. Latviešu spēlētājam 29:13 minūtes laukumā, astoņi punkti (2p. 2/5, 3p. 1/2, s.m. 1/2). Butjankovs bija labākais savā komandā cīņā zem groziem, izcīnot deviņas bumbas. „Burevestnik” ieņem devīto vietu līga.

Izmantotie resursi:
Federatia Romana de Baschet
Betsafe-LKL - LKL.LT
https://russiabasket.ru

     [+] [-]

, 2019-01-06 00:29, pirms 5 gadiem
Butaha labi nodragāja