Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bertāns no spēles netrāpa, "Darussafaka" grauj ar +32

Andrejs Siliņš

Bertāns no spēles netrāpa, "Darussafaka" grauj ar +32
Dairis Bertāns .
Foto: Darusafaka Dogus

Trešo uzvaru pēc kārtas Turcijas čempionātā pirmdienas vakarā izcīnīja Ainara Bagatska, Oskara Ernšteina un Daira Bertāna pārstāvētā "Darussafak Dogus", kas mājās Stambulas derbijā ar rezultātu 82:50 sagrāva BSB.

Turcija

Ja ULEB Eirolīgā "Darussafaka" piedzīvojusi jau trīs neveiksmes pēc kārtas, tad Turcijas čempionātā šajā laikā klājies krietni labāk - šovakar tika izcīnīta jau trešā uzvara pēc kārtas, ar rezultātu 82:50 savā laukumā sagraujot citu Stambulas komandu BSB. Šī bija abu komandu piektā tikšanās vēsturē un visās piecās uzvarējusi "Darussafaka".

Dairis Bertāns uzvarētāju sastāvā laukumā bija 18 minūtes un 29 sekundes, guva divus punktus (2p. 0/2, 3p. 0/3, s.m. 2/2), atdeva divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, pieļāva divas kļūdas un saņēma divas personiskās piezīmes.

Bertāns šosezon piedalījies septiņās Turcijas superlīgas spēlēs, vidēji nepilnu 24 minūšu laikā gūstot 8,1 punktu, atdodot 2,7 rezultatīvas piespēles un izcīnot 1,7 atlēkušās bumbas.

Rezultatīvākais graujošajā uzvarā bija franču uzbrucējs Andriens Mormans, kurš sameta 13 punktus, kā arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, Džeimss Andersons pievienoja 12 punktus un 11 bumbas, bet 12 punkti arī Skotijam Vilbekinam, kurš atdeva piecas rezultatīvas piespēles.

Šī bija "Darussafaka" sestā uzvara deviņās spēlēs, un komanda no astotās vietas pacēlās uz sesto. Tāda pati bilance gan ir arī "Pinar Karsiyaka". Nākamo spēli vietējā čempionātā "Darussafaka" aizvadīs pēc nedēļas izbraukumā pret astotajā vietā esošo "Yesilgiresun".

Pirms tam gan jāaizvada cīņa Eirolīgā, piektdien izbraukumā tiekoties ar "Baskonia".

Itālija

Itālijas čempionātā "Grissin Bon Reggio Emilia" savā laukumā ar 80:70 apspēlēja "Betaland Capo d'Orlando". Amadeo Della Valle uzvarētāju labā guva 20 punktus, bet 18 gadus vecais latviešu uzbrucējs Artūrs Strautiņš, lai arī bija pieteikts spēlei, laukumā netika sūtīts. Viesu rindās savainojuma dēļ vairs nav Jānis Bērziņš.

"Reggio Emilia" ar astoņām uzvarām desmit spēlēs ieņem otro vietu turnīra tabulā, savukārt Kapo d'Orlando komandai piektais zaudējums desmit mačos un septītā pozīcija tabulā.

  +2 [+] [-]

, 2016-12-05 19:37, pirms 7 gadiem
Ar Mejeri abi atpakalj uz VEFu...

  +2 [+] [-]

, 2016-12-05 20:19, pirms 7 gadiem
Baigi švaks Dairis, esmu pārsteigts, gaidīju no viņa daudz vairāk šajā sezonā. Tāda sajūta, ka džeks ticis labā maizē un zaudējis savu killera instinktu un niknumu

     [+] [-]

, 2016-12-06 09:22, pirms 7 gadiem
Izskatās, ka Bertāns pamazām degradējas tajā Darussafaka, un diez vai Bagatskim tas arī nes pozitīvas pārmaiņas