Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Blūms gatavs atgūt metienu precizitāti

Blūms gatavs atgūt metienu precizitāti
Jānis Blūms
Foto: Aitor Bouzo Ateca, encancha.com

Latvijas basketbolists Jānis Blūms, kurš pārstāv Spānijas basketbola klubu "Bilbao Basket", atklājis, ka neuztraucas par pēdējām spēlēm, kurās viņa metienu precizitāte nebija cerētajā līmenī. Tā vietā Blūms turpina kārtīgi trenēties, lai uzlabotu metienu precizitāti.

ACB līgas sezonas pirmajā spēlē Blūms guva 15 punktus, realizējot trīs no četriem trīspunktniekiem. Nākamajās četrās spēlēs metienu precizitāte vairs nebija tik laba - tikai divi realizēti tālmetieni no 20 mēģinājumiem. Izskaidrojums? "Fiziski jūtos perfekti. Vienkārši vajag sākt mest iekšā. Tas viss slēpjas kaut kur galvā, bet viss būs labi, jo tāpēc smagi strādāju," pārliecināts par sevi ir Blūms. "Sezona ir ļoti gara un pagaidām pagājis tikai mēnesis. Svarīgākais ir uzvarēt katrā spēlē nevis tas, kurš nospēlē labi vai slikti," uz komandas rezultātu nozīmi norādījis Latvijas basketbolists.

Pēc piecām spēļu kārtām Bilbao klubs ierindojies sestajā vietā ar trīs uzvarām. "No piecām spēlēm slikti nospēlējām tikai pret "Valladolid". Trīs uzvaras ir pieņemams rādītājs, bet komandai ir iespējas nospēlēt vēl labāk. Esam lieliska komanda un varam to paveikt. Mums arī vajag uzvarēt katrā mājas spēlē." Šāda iespēja būs jau svētdien, kad Bilbao laukumā būs tikšanās ar "Meridiano Alicante".

Piecās spēlēs Blūms vidēji laukumā pavadītajās 20 minūtēs atzīmējies ar gūtiem septiņiem punktiem, divām rezultatīvām piespēlēm un 1,4 atlēkušajām bumbām.

Izmantotie resursi:
Blums no pierde la fe. Deia. Noticias de Bizkaia

  -3 [+] [-]

, 2010-11-05 23:23, pirms 13 gadiem
tukši vārdi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-11-05 23:59, pirms 13 gadiem
vajag tik to čakru atvērt atkal!

     [+] [-]

, 2010-11-06 13:49, pirms 13 gadiem
viss būs, vecenes arī būs!