Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Siliņš sezonu sāk ar uzvaru, Zaķim divi punkti Adrijas līgā

Siliņš sezonu sāk ar uzvaru, Zaķim divi punkti Adrijas līgā
Ojārs Siliņš
Foto: Time Out

Jauno Itālijas A sērijas basketbola sezonu ar uzvaru iesākusi Ojāra Siliņa pārstāvētā ''Reggio Emilia'', kura ar 96:72 uzvarēja ''Manital Torino'', bet latviešu uzbrucējs uz laukuma pavadītajās 11 minūtēs ar punktiem neizcēlās. Tikmēr Ronalds Zaķis guva divus punktus Ļubļanas ''Olimpija'' zaudējumā Adrijas līgā.

Pēc vēsturiskās uzvaras Itālijas Superkausa izcīņā Ojāram Siliņam un ''Reggio Emilia'' jaunā sezona bija jāsāk izbraukumā pret debitanti ''Manital Torino''. Ja vēl pirmajā ceturtdaļā mājinieki turējās līdzās ''Reggio Emilia'' (15:20), tad otrajā ceturtdaļā viņi nespēja apturēt tās uzbrukumu no tuvās distances (2p 12/17). Puslaika noslēgumā starpību ar diviem tālmetieniem nedaudz samazināja Stefano Mančinelli, taču pārliecinošs pārsvars viesiem 44:28.

Otrā puslaika sākumā Turīnas komandai izdevās panākt deviņu punktu deficītu (39:48), taču tuvāk pagājušās sezonas finālistiem mājiniece vairs spēlē nepietuvojās, kas ļāva ''Reggio Emilia'' atklāt sezonu ar uzvaru 96:72. Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 20 punktiem bija Pietro Aradori, bet zaudētāju rindās ar 18 punktiem izcēlās nigērietis Ndudi Ebi.

Ojārs Siliņš uz laukuma pavadīja 11 minūtes, punktus neguva (2p 0/1, 3p 0/3), taču savāca vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, kā arī nopelnīja vienu personisko piezīmi.

Bet Adrijas līgā latviešu centra spēlētāja Ronalda Zaķa Ļubļanas ''Olimpija'' pēc nesekmīgas pirmās ceturtdaļas (10:21) spēja atgriezties spēlē, taču pēdējās piecās minūtēs pieļāva četras kļūdas, kā arī nerealizēja vairākus metienus, kas noveda pie zaudējuma ar 63:72 pret Aleksandrovacas (Bosnija) ''Igokea'' . Uzvarā ar 16 punktiem piedalījās slovēnis Aleksandars Čapins, bet ''Olimpija'' komandas rindās ar tikpat punktiem izcēlās cits slovēnis Miha Laporniks.

Ronalds Zaķis laukumā pavadītajās 16:07 minūtēs guva divus punktus (2p 1/5), izcīnīja divas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, kā arī nopelnīja četras piezīmes.

Izmantotie resursi:
Legabasket
ABA League

     [+] [-]

, 2015-10-06 00:10, pirms 9 gadiem
Igokea ir Bosnijas klubs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-10-06 01:39, pirms 9 gadiem
nu šis jau ir Zaķis kuru pazīstam

  +3 [+] [-]

, 2015-10-06 08:12, pirms 9 gadiem
Lai Zaķis iejūtas ķomandā, līgā - kritizējiet pēc trim mēnešiem nevis pimās spēles, lai Zaķim veicas izturēt, pārvarēt sevi un noturēties!

     [+] [-]

, 2015-10-06 08:26, pirms 9 gadiem
Redneck rakstīja: Cik labi Zaķis sāka, tik nolaižas atkal....
Siliņš maz spēlējis...
Zii daudz melnā darba paveica, blociņus krāmējot, aizsardzībā centīgi palīdzot un piedalījās Olimpijas skaistākajā izspēlē. Ja būtu hokejs, būtu šim rezultatīva piespēle par to Tā kā nevar teikt, ka kaut kur nolaidies. Uz groza apakšu vispār maz spēles bija, pārsvarā perimetrs un pusķiki, bet nu kopumā visai komandai vājš mačs. Igokea Čapins pārsteidza, kurš, kā es sapratu no komentētājiem, bija spiests daudz spēlēt, jo otrs PG traumēts. Pagājušajā sezonā Budičnostj šis stabili aiz Kuka sēdēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja