Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Lasenbergs un "Pieno žvaigždes" vienojas par līgumu arī uz nākamo sezonu

Lasenbergs un "Pieno žvaigždes" vienojas par līgumu arī uz nākamo sezonu
Edgars Lasenbergs. Foto: bcpienozvaigzdes.lt

Lietuvas Basketbola līgas klubs Pasvales "Pieno žvaigždes" un latviešu aizsargs Edgars Lasenbergs vienojušies par līguma turpināšanu arī 2020./21. gada sezonā.

Aizvadītajā sezonā Lietuvas spēcīgākajā līgā spēlēja desmit komandas, un Pasvales "Pieno žvaigždes" ierindojās septītajā vietā – astoņas uzvaras un 16 zaudējumi. Aiz muguras atradās "Šiauliai" (7-17), Alītas "Sintek-Dzūkija" (6-18) un Ķēdaiņu "Nevežis" (6-18).

Edgars Lasenbergs laukumā devās 20 spēlēs, vidēji aizvadot 14 ar pusi minūtes, kuru laikā guva 4,3 punktus, atdeva 1,0 rezultatīvu piespēli un izcīnīja 1,0 atlēkušo bumbu. Soda metienus viņš realizēja ar 71% precizitāti, divpunktu metienus ar 31%, bet tālmetienus ar 35% precizitāti.

Latvietis savu rezultatīvāko maču aizvadīja janvāra beigās, kad pret "Šiauliai" iemeta 13 punktus, plus izcīnīja trīs atlēkušās bumbas. Labu sniegumu viņš demonstrēja arī mačos pret Lietuvas spēcīgāko komandu Kauņas "Žalgiri", abās spēlēs izceļoties ar desmit punktiem. Otrajā duelī pret Eirolīgas vienību viņa kontā arī piecas piespēles un četras atlēkušās bumbas, kā arī četras kļūdas.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/PRIME_Athlete/s...


, 2020-06-05 18:24, pirms 4 gadiem
Šī ziņa priecē, novēlu veiksmīgāku nākošo sezonu!
Krišs Helmanis. Foto: Eibner/Imago Images/Scanpix

Helmanim 8+11 Vācijā, Jakoviča pārstāvētā Spānijas otrās līgas līdere pārtrauc uzvaru sēriju

Latviešu basketbolisti piektdienas vakarā aizvadījuši spēles Vācijas un Spānijas līgās.
Anete Šteinberga 2024. gada 15. martā. Foto: Bourges Basket

Anetei Šteinbergai +10, "Bourges" skarbs zaudējums 1/4 fināla pirmajā spēlē

Ceturtdien, 18. aprīlī, sākās Francijas čempionāta izslēgšanas spēles basketbolā sievietēm. Anete Šteinberga un "Bourges" viesos piedzīvoja sakāvi pret "Tarbes Gespe Bigorre" ar 69:87. Ceturtdaļfinālā uzvarētājas noskaidro divu spēļu summā.
Aigars Šķēle. Foto: Rafał Jakubowicz/Stal Ostrów Wielkopolski

Siliņam 18 punkti, Šķēlem 10+8+8+8 Polijas līgas spēlē, Bagatska padotie izsēj +22

Polijas basketbola meistarsacīkstēs otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja latviešu pārstāvētā Ostruvas Velkopolskas "Stal" (bilance 18-11), savā laukumā ar 96:93 pieveicot vienu no sekotājām Ļubļinas "Start" (16-13).