Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Štelmahera "Czarni Słupsk" paliek bez Polijas godalgām, Kuksikam 12 un netrāpīts uzvaras metiens

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Štelmahera "Czarni Słupsk" paliek bez Polijas godalgām, Kuksikam 12 un netrāpīts uzvaras metiens
"Energa Czarni Słupsk" pret "BM Slam Stal Ostrów Wielkopolski"
Foto: Tomasz Wojtasik /PAP

Zaudējumu Polijas Basketbola čempionāta bronzas sērijā piedzīvoja Roberta Štelmahera trenētā "Energa Czarni Słupsk" komanda. Šovakar otrās spēles savās sērijās Francijas "Pro B" līgas pusfinālā aizvadīja arī Riharda Kuksika "Hermine Nantes" un Ričmonda Vildes "Evreux" komandas.

Polija

Roberta Štelmahera trenētā "Energa Czarni Słupsk" mājās uzņēma "BM Slam Stal Ostrów Wielkopolski", kam pirmajā sērijas spēlē viesos bija zaudējusi ar 83:86. Lai iegūtu bronzas medaļas Štelmahera komandai bija jāuzvar nākamās divas sērijas spēles.

Pirmā ceturtdaļa noslēdzās ar nelielu "Energa Czarni Słupsk" pārsvaru (21:20), tomēr līdz puslaika beigām "BM Slam Stal Ostrów Wielkopolski" spēja pārņemt vadību - 40:37.

Izšķiroša šajā spēlē bija trešā ceturtdaļa, kuru viesi uzvarēja ar septinu punktu pārsvaru, pirms pēdējā ceturkšņa iekrājot jau vadību ar +10 (57:47). Pēdējā ceturksnī "Energa Czarni Słupsk" atspēlēties nespēja, piedzīvojot zaudējumu spēlē ar 67:76, kā arī visā bronzas sērijā ar 0-2.

Jāatzīmē, ka Štelmahera trenētā "Energa Czarni Słupsk" Polijas čempionāta izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla sērijā ar 3-2 pārsteidzoši izslēdza regulārā čempionāta uzvarētāju Vloclavekas "Anwil".

Francija-2

"Hemine Nantes" komanda pēc uzvaras pirmajā spēlē viesos arī šodien iesāka labi (22:12), tomēr līdz spēles beigām izlaida no rokām savu pārsvaru, dramatiskā cīņā piekāpjoties "Fos-sur-Mer" komandai ar rezultātu 66:67. Izmisīgu uzvaras tālmetienu pēdējā sekundē nerealizēja Rihards Kuksiks, kam šovakar 23 minūšu laikā 12 gūti punkti (1/1 - 2p., 3/10 - 3p., 1/1 - s.m.), kā arī savākta viena atlēkusī bumba, iedota viena rezultatīva piespēle un nopelnīta viena piezīme. Sērijas izšķirošais mačs paredzēts 8. jūnijā.

Tikmēr ar septiņiem punktiem (2/2 - 2p., 1/1 - 3p.), divām atlēkušājām bumbām, kā arī divām piezīmēm sezonu noslēdza Ričmonds Vilde, viņa pārstāvētajai "Evreux" mājās ar 67:82 un visā sērijā ar 0-2 piekāpjoties "Boulazac" komandai.

Izmantotie resursi:
Polska Liga Koszykówki
Dernière journée - Pro B – LNB.fr

     [+] [-]

, 2017-06-05 23:40, pirms 7 gadiem
Autor, Anwil ir no Vloclavekas