Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Vaikulim 10 punkti zaudējumā

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Vaikulim 10 punkti zaudējumā
Ar bumbu Raimonds Vaikulis
Foto: sl.ukrbasket.net

Šodien cīņā par 9. – 14. vietu Ukrainas Superlīgā zaudējumu piedzīvoja Raimonds Vaikulis un ''MBC Mykolaiv'', kas ar 64:70 piekāpās Južnijas ''Himik''. Tikmēr Lietuvā pie uzvaras tika Raita Grafa un Māra Gulbja ''Šiauļiai'', kas bronzas sērijas pirmajā māčā ar 104:75 tika galā ar ''Juventus'' vienību.

''Himik'' – ''Mykolaiv'' (70:64)

Raimonds Vaikulis spēli sāka ''Mykolaiv'' vienības pamatpieciniekā un, laukumā pavadot 29 ar pusi minūtes, guva desmit punktus (divpunktnieki – 5/10, tālmetieni – 0/4), izcīnīja četras atlēkušās bumbas un atdeva divas rezultatīvas piespēles. Tāpat Raimondam arī divas pārķertas bumbas, divas kļūdas, piecas personīgās piezīmes un septiņi efektivitātes koeficienta punkti.

''Šiauļiai'' – ''Juventus'' (104:75)

Raitis Grafs spēli sāka Šauļu kluba pamatsastāvā un, spēlējot nepilnu 21 minūti, guva septiņus punktus (divpunktnieki – 1/4, soda metieni – 5/5), izcīnīja četras atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli. Tāpat Grafa rēķinā divas piezīmes, divas kļūdas, trīs izprovocēti noteikumu pārkāpumi pretiniekiem, viena pārķerta bumba un deviņi efektivitātes koeficienta punkti.

Māris Gulbis laukumā pavadīja tikai trīs ar pusi minūtes, atzīmējoties ar trim ačiem (divpunktnieki – 0/1, tālmetieni – 1/1), vienu rezultatīvu piespēli un vienu kļūdu. Gulbim divi efektivitātes punkti.

Izmantotie resursi:
sl.ukrbasket.net
lkl.lt