Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Kalves 20+8 neglābj komandu no pirmā zaudējuma

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kalves 20+8 neglābj komandu no pirmā zaudējuma
Ernests Kalve, Foto: Targu Mures

Rumānijas čempionātā vēl vienu individuāli spēcīgu maču aizvadījis Ernests Kalve, bet "Targu Mures" piedzīvoja pirmo zaudējumu desmit mačos, viesos ar 89:96 atzīstot "Phoenix CSU" pārākumu.

Ernests Kalve laukumā devās starta pieciniekā un aizvadīja 26:59 minūtes, kuru laikā guva 20 punktus. Latvietis realizēja piecus soda metienus, sešus no astoņiem divpunktu un vienu no trim tālmetieniem. Tāpat Kalves kontā astoņas atlēkušās bumbas (divas izcīnītas pie pretinieku groza) un viena pārtverta bumba. Tiesa, viņš trīs reizes kļūdījās, nopelnīja četras piezīmes un dueli pabeidza ar +/- rādītāju -12.

Pēc pirmā puslaika "Targu Mures" bija iedzinējos ar 11 punktu starpību, bet nākamajās desmit minūtēs laukuma saimnieki handikapu palielināja līdz 17 punktiem. Kalves komanda vēl nebija zaudējusi un vēlējās sēriju turpināt, tāpēc sāka pakaļdzīšanos, taču pietrūka laika. Tagad komandas kontā ir deviņas uzvaras un viens zaudējums.

Izmantotie resursi:
FIBA LiveStats

     [+] [-]

, 2018-12-04 21:36, pirms 5 gadiem
Ah Kalve noderetu V-pilij! Jurevicha un R.freimana vieta...