Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Bērziņa komandas biedrs - ACB līgas oktobra MVP

Bērziņa komandas biedrs - ACB līgas oktobra MVP
Džeralds Fičs
Foto: acb.com

Latvijas basketbolista Kaspara Bērziņa pārstāvētā Spānijas basketbola kluba Madrides "Fuenlabrada" aizsargs Džeralds Fičs ticis atzīts par oktobra vērtīgāko spēlētāju ACB līgā.

Džeralds Fičs oktobrī demonstrēja fantastisku sniegumu, kas izpaudās arī komandas sasniegumos - "Fuenlabrada" šosezon guvusi četras uzvaras piecās spēlēs. Fičs vidēji spēlē guva 25 punktus un savāca 24,2 efektivitātes koeficienta punktus. Turklāt divas reizes Fičs tika atzīts par nedēļas spēlētāju.

Labāko spēli amerikāņu aizsargs aizvadīja uzvarā pār Alikanti, kad pretinieku grozā sabēra 41 punktu. Šajā spēlē Kaspara Bērziņa komandas biedrs realizēja septiņus no deviņiem divpunktniekiem, septiņus no 11 trīspunktniekiem un sešus no septiņiem soda metieniem. Tam tika pievienoties sešas atlēkušās bumbas un četras piespēles, kas deva 44 efektivitātes punktus.

"Tas vēl ir tikai sezonas sākums, vēl daudz kas jāizdara, lai sasniegtu mūsu mērķus. Basketbols ir komandas spēle, kur viens pats spēlētājs nevar panākt neko," tā pats Fičs.

Izmantotie resursi:
acb.com

Slēpts komentārs: aizermans19
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-04 18:25, pirms 14 gadiem
baigi labi kapajas chaliits