Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Peineram 17 punkti, "Darussafaka" divas uzvaras divās pārbaudes spēlēs

Andrejs Siliņš

Peineram 17 punkti, "Darussafaka" divas uzvaras divās pārbaudes spēlēs
Žanis Peiners
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

ULEB Eiropas kausa ieguvēja Stambulas "Darussafaka", gatavojoties atgriešanās sezonai Eirolīgā, aizvadījusi divas pārbaudes spēles, un otrajā no tām latviešu uzbrucējs Žanis Peiners izcēlās ar 17 punktu guvumu.

"Darussafaka" ar uzvaru Eiropas kausā pavasarī garantēja atgriešanos Eirolīgā jaunajā sezonā. Lai arī kluba finansiālās iespējas sarukušas, izdevies savākt konkurētspējīgu sastāvu un komanda aizvadījusi pirmās pārbaudes spēles. Ceturtdien "Dačka" ar 86:43 sagrāva citu Turcijas virslīgas komandu "Istanbul BB", bet Peiners 17 minūtēs guva deviņus punktus.

Savukārt sestdien notikušajā mačā "Darussafaka" ar 97:79 pieveica "Buyukcekmece", un Žanis kļuva par labāko punktu guvēju savā komandā ar 17 punktiem. Tāpat Peinera kontā 21 ar pusi minūtē četras rezultatīvas piespēles un divas atlēkušās bumbas.

Itālijas čempione Milānas "Olimpia" ar 106:72 apspēlēja "Varese", bet Dairis Bertāns guva deviņus punktus, realizējot trīs no pieciem trīspunktniekiem.

Spāņu "Obradoiro" turnīrā Gvadalaharā, kur tiek izmēģināta spēle uz paplašināta laukuma, svētdien ar 100:94 pieveica "Fuenlabrada", bet Mārtiņš Laksa laukumā nedevās. Zaudētājiem pieteikumā bija Viktors Iļjins, taču laukumā nedevās un pēc turnīra dosies īrē uz savu pamata komandu jaunajā sezonā. Šodien "Obradoiro" ar 75:104 atzina "Murcia" pārākumu, bet Laksa arī šodien nebija pieteikumā.

     [+] [-]

, 2018-09-03 22:59, pirms 6 gadiem
Ja D.Bertāns Olimpijas sastāvā spēlē, tad kāpēc viņš izlasē ir uz jautājuma zīmes??

     [+] [-]

, 2018-09-03 23:03, pirms 6 gadiem
kukanols rakstīja: Ja D.Bertāns Olimpijas sastāvā spēlē, tad kāpēc viņš izlasē ir uz jautājuma zīmes??
Kurš to teica?

     [+] [-]

, 2018-09-04 07:54, pirms 6 gadiem
Žanim jāvēl maksimāli veiksmi.