Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šmitam un "Barcelona" negaidīta neveiksme, Strautiņam uzvara Itālijā

Rolands Eliņš

Šmitam un "Barcelona" negaidīta neveiksme, Strautiņam uzvara Itālijā
Rolands Šmits. Foto: TASS / Scanpix

Latvijas basketbola leģionāri ar dažādiem panākumiem šodien aizvadījuši spēles Spānijas un Itālijas basketbola līgās.

„Gran Canaria” sastāvā joprojām nebija Anžeja Pasečņika, kuram trauma, un viņa komanda ar 87:89 saspringtā cīņā piekāpās „San Pablo Burgos”. Rolands Šmits toties devās laukumā „Barcelona” sastāvā, taču viņa pārstāvētā komanda cieta negaidītu zaudējumu. ACB līgas līdere „Barcelona” viesos ar 70:71 piekāpās izkrišanas zonā esošajai „Ucam Murcia”.

Šmits šajā mačā laukumā pavadīja desmit minūtes, kurās netrāpīja divus metienus no spēles un punktus neguva. Mača protokolā viņš atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli.

Turcijas čempionātā neveiksme Žaņa Peinera „Darussafaka”, kas ar 72:80 piekāpās „Tofas”. Peiners šoreiz spēlei nebija pieteikts.

Itālijas basketbola līgā Artūrs Strautiņš palīdzēja „Alma Trieste” ar 90:77 pārspēt „Oriora”. Strautiņš nospēlēja 16 minūtes, kurās guva piecus punktus (1p. 2/2, 2p. 0/1, 3p. 1/3) un savāca četras atlēkušās bumbas. Viņam arī četras piezīmes. Savukārt zaudējums šajā līgā Ojāram Siliņam „Sidigas” sastāvā – viņa komanda ar 79:97 viesos piekāpās „Trentino”. Siliņš nospēlēja 25 minūtes, kurās trāpīja vienu no diviem tālmetieniem, savāca piecas atlēkušās bumbas un saņēma trīs piezīmes.

Spānijas otrajā līgā šodien spēli aizvadīja Rinalds Mālmanis, taču viņš laukumā pavadīja tikai sešas minūtes un punktus neguva, kamēr viņa komanda „Real Betis” ar 68:98 zaudēja „Bilbao Basket”. Savukārt trešajā līgā Artūrs Kurucs iemeta 14 punktus un veica piecas rezultatīvas piespēles, bet „Baskonia” dublieru komand tomēr ar 72:88 piekāpās „Club Basquet”.

Sanda Buškevica trenētais „Lietkabelis” tikmēr Lietuvā cieta sakāvi pret „Juventus” ar 74:89, kas gan ļauj saglabāt ceturto vietu līgā. Taču neveiksme šodien arī Kauņas „Žalgirim”, piedzīvojot trešo zaudējumu sezonas 23 spēlēs. Zaudēts tika pret Lietuvas līgas vicelīderi „Neptūnas” ar 71:81.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-03 23:38, pirms 5 gadiem
Šmitam šobrīd lietderīgi būtu spēlēt pat LBL... vienalga, Kalvem lai uzprasa kādu numuru, kur uzzvanīt kaut Rumānijā!
Protams, Kuruca marinēšanas līmenī vēl nav ticis, bet Šmita gadījumā tas būs liktenīgi! Momentā pēc sezonas jāmaina viss, sākot ar aģentu, čempionātu utt... kas nebūtu kaitējis, ja būtu Žalgirī bijis, kā tika runāts!

     [+] [-]

, 2019-03-04 11:23, pirms 5 gadiem
Likās, ka Šmits teju teju izlauzīsies Eirolīgā, bet nekā.. jāstrādā.
Cerams, ka nepazudīs, bet šī sezona būs tikai kā papildu stimuls strādāt vēl smagāk.

     [+] [-]

, 2019-03-04 19:21, pirms 5 gadiem
Marinē spāņi Roli uz soliņa, tas viņam par labu nenāk...