Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Šķēlem 14 punkti uzvarētā pārbaudes spēlē, Pasečņikam seši punkti pret Tenerifi

Andrejs Siliņš

Šķēlem 14 punkti uzvarētā pārbaudes spēlē, Pasečņikam seši punkti pret Tenerifi
Aigars Šķēle treniņā
Foto: sharks-antibes.com

Vēlreiz rezultatīvu sniegumu pārbaudes spēlē, gatavojoties jaunajai Francijas basketbola čempionāta sezonai, nodemonstrējis Latvijas valstsvienības aizsargs Aigars Šķēle, palīdzot savai "Antibes Sharks" izcīnīt panākumu.

Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas pārstāvētā Pirejas "Olympiacos" ar 89:67 apspēlēja Saloniku "Aris". Timma izcēlās ar pieciem gūtiem punktiem, bet Strēlnieks dzimšanas dienā guva divus punktus.

Itālijas čempione Milānas "Olimpia" ar 96:68 sakāva otrās līgas finālisti "Junior Casale". Dairis Bertāns iemeta divus no sešiem trīspunktniekiem un kopumā guva astoņus punktus.

Aigars Šķēle atkal bija rezultatīvs "Antibes Sharks" pārbaudes mačā. Komanda ar 96:76 pieveica "Chorale Roanne", bet Aigaram, nākot uz maiņu, 19 minūtēs 14 punkti, četras atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles un piecas izprovocētas piezīmes.

Gatavojoties debijai ULEB Eirolīgā, "Herbalife Gran Canaria" ar 54:79 piekāpās "Iberostar Tenerife". Anžejs Pasečņiks zaudētāju rindās 21 ar pusi minūtē guva sešus punktus, izcīnīja piecas bumbas pie groziem, atdeva vienu piespēli un izprovocēja divas piezīmes.