Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

"Enisey" sezona beigusies, Kambalam atzinība

"Enisey" sezona beigusies, Kambalam atzinība
Kaspars Kambala
Foto: basket-enisey.ru

86 : 95

Enisey - Triumf

Piektdien noslēdzās regulārā sezona Krievijas Superlīgā, kur Latvijas basketbolista Kaspara Kambalas pārstāvētais Krasnojarskas "Enisey" piedzīvoja zaudējumu un neturpinās cīņu izslēgšanas spēlēs. Savukārt Kambalam izteikta atzinība par sniegumu šosezon.

Regulārās sezonas noslēgumā "Enisey" savā laukumā uzņēma Ļubercu "Triumf". Pusotra tūkstoša skatītāju klātbūtnē pārāki ar 95:86 bija viesi no Maskavas apgabala, bet laukumā nedevās "Enisey" centrs Kaspars Kambala, kurš iepriekšējā spēlē bija atsvaidzinājis savainojumu. Šī bija "Enisey" pēdējā spēlē šosezon, jo komanda neiekļuva to skaitā, kas piedalīsies "play-off".

Pirms pusotra mēneša no galvenā trenera amata tika atlaists Ainars Bagatskis, jo klubam radās nedrošība par iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Taču arī jaunā trenera Stefana Karadziča vadībā to neizdevās paveikt un sezona Krasnojarskā ir beigusies. Tagad Krievijas Superlīgā būs neliela pauze. Ceturtdaļfinālu spēles sāksies 13. maijā un tajos tiksies Maskavas CSKA ar Samāras "Krasnie Krilya", Maskavas apgabala "Khimki" un Sanktpēterburgas "Spartak", Kazaņas "Unics" un Ļubercu "Triumf", kā arī Maskavas "Dynamo" un Kestuta Kemzuras vadītais Kubaņas "Lokomotiv".

Kaspars Kambala šosezon aizvadīja 11 spēles Krievijas Superlīgā, vidēji laukumā pavadītajās 23,6 minūtēs gūstot 14,5 punktus un izcīnot 6,2 atlēkušās bumbas. Savukārt FIBA Eiropas kausā tika aizvadītas 12 spēles, kurās vidēji laukumā pavadītajās 24,5 minūtēs gūti 12,5 punkti un 5,6 atlēkušās bumbas.

Pēc regulārās sezonas noslēguma portāls eurobasket.com nosauca labākos Superlīgā šogad. Kambala iekļauts to basketbolistu vidū, kas iekļauti aiz pirmajiem diviem simboliskajiem pieciniekiem, "Ieverības cienīgi" spēlētāju starpā. Vēl Kambala iekļauts "All-Bosmans" izlasē ar vēl četriem eiropiešiem.

Izmantotie resursi:
eurobasket.com

  +5 [+] [-]

, 2010-05-01 12:53, pirms 14 gadiem
super!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-05-01 12:56, pirms 14 gadiem
nice

     [+] [-]

, 2010-05-01 13:18, pirms 14 gadiem
Gaidaam Kambalas ciinju pret Raichu....

     [+] [-]

, 2010-05-01 14:04, pirms 14 gadiem
žel, ka izlasē nebūs!