Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:698, Did:0, useCase: 3

LBL eksperti prognozē rezultātus (papildināts)

Jānis Pārums

LBL eksperti prognozē rezultātus (papildināts)
Renārs Zeltiņš

LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā pieciem sabiedrībā populāriem cilvēkiem būs jāprognozē visi LBL izslēgšanas spēļu (pusfināli, spēles par trešo vietu un fināls) rezultāti, cīnoties par sponsoru sarūpētajām balvām. Pēc divām kārtām vadībā ir hokejists Oļegs Sorokins un autosportists Krišjānis Caune.

Atgādinām, ka visas pusfināla spēles varat skatīties portāla Sportacentrs.com tiešraidēs, bet tās nav vienīgās aktivitātes šajā basketbola pavasarī. LBL sadarbībā ar Sportacentrs.com rīko ekspertu prognožu spēli, kurā pieci sabiedrībā populāri cilvēki prognozēs spēļu rezultātus.

Kuri tad ir šie eksperti? Hokejists Oļegs Sorokins, raidījuma "Basketbola apskats" vadītājs Renārs Zeltiņš, basketbola treneris Armands Krauliņš, autosportists Krišjānis Caune un žurnālists Guntis Keisels. Ekspertiem pirms katra mača jānosauc spēles uzvarētājs un precīza punktu starpība, ar kādu noslēgsies spēle. Par pilnīgi precīzu atbildi eksperts var iegūt 5 punktus, par precīzu spēles uzvarētāja nosaukšanu un starpības nosaukšanu +/-3 punktu robežās – 4 punkti, precīza spēles uzvarētāja noteikšana, bet kļūda rezultāta starpībā dos 2 punktus, bet par neprecīzu spēles uzvarētāja noteikšanu punkti nepienāksies.

Otrajā kārtā uzvarētāju pareizi noteica visi pieci ekspertu spēles dalībnieki, saņemot par to divus punktus. Oļegs Sorokins un Krišjānis Caune precīzi noteica mača uzvarētāju arī pirmajā kārtā, līdz ar to tieši viņi aizvien ir līderpozīcijās kopvērtējumā. Redzēsim, kādas izmaiņas ekspertu spēlē nesīs šīsdienas "Ventspils" un "VEF Rīga" spēkošanās. Vienīgi Guntis Keisels prognozē uzvaru VEF komandai sīvā cīņā, bet pārējie uzskata, ka uzvarēs Ventspils.

Kopvērtējums

VietaEkspertsPunkti
1.Krišjānis Caune4
1.Oļegs Sorokins4
3.Armands Krauliņš2
3.Guntis Keisels2
3.Renārs Zeltiņš2

Visi prognozēs rezultāti tiks summēti un šīs spēles uzvarētāji saņems balvas no konkursa sponsoriem – pulksteni un saulesbrilles.

Balvas uzvarētājam no:



LBL ekspertu spēle

3.kārta: Ventspils - VEF Rīga

Oļegs Sorokins, "Ventspils" uzvarēs ar +4

Komentārs: Uzvaru prognozēju Ventspilij, viņi tomēr spēlēs savā laukumā. Pirmā spēle viņiem beigās izvērtās gana grūta, bija jāsaņemas, lai nosargātu uzvaru. VEF turpretī pierādīja, ka spēj atspēlēties un arī labi nospēlēt aizsardzībā. Šovakar abas komandas būs mobilizējušās, nebūs lielu kritumu un spēle aizritēs līdzīgā cīņā.

Renārs Zeltiņš, "Ventspils" uzvarēs ar + 8

Komentārs: VEF šī spēle ir ļoti svarīga – ja uzvarēs, tad saglabās cerības tikt tālāk, ja ne, tad pieļauju, ka ventspilnieki var noslēgt sēriju arī trijos mačos. Šovakar varētu izvērsties sīva spēle, tomēr ventspilniekiem par labu nospēlēs mājinieku faktors.

Armands Krauliņš, "Ventspils" uzvarēs ar +15

Komentārs: Vakar jau trenējās visa komanda, tāpēc dodu tādu pārsvaru. Manuprāt, ventspilnieki ir spēcīgāki gan morāli, gan fiziski.

Guntis Keisels, "VEF Rīga" uzvarēs ar +3

Komentārs: Visi loģiskie argumenti runā par labu Ventspilij: ar nepilniem spēkiem pirmajā spēlē izcīnītā uzvara nostiprinājusi pārliecību, acīmredzami augstāka kolektīvā motivācija, labāka spēles organizācija un taktiskā disciplīna. Tomēr gados jaunai komandai savā laukumā plusi viegli var pārvērsties mīnusos. Ja tas notiks, VEF Rīga pieredzējušie spēlētāji var aizķerties aiz pēdējās iespējas sasniegt vismaz vienu no kluba sezonas mērķiem.

Krišjānis Caune, "Ventspils" uzvarēs ar +5

Komentārs: Ņemot vērā, ka komanda šovakar droši vien būs pilnā sastāvā (un viņiem ir spēcīgāks sastāvs), savā laukumā viņiem noteikti būs priekšrocības. Domāju, ka VEF varētu sērijā kādu spēli uzvarēt, bet ne šo.

  +2 [+] [-]

, 2010-04-18 13:48, pirms 14 gadiem
Par BK Ventspils!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-04-18 13:54, pirms 14 gadiem
Par VEF! Lai eksperti aplaužas!

  -3 [+] [-]

, 2010-04-18 14:03, pirms 14 gadiem
bkv uzvares ar +3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-18 15:43, pirms 14 gadiem
cerams ,ka Guntim Keisalam izrādīsies taisnība

     [+] [-]

, 2010-04-18 20:13, pirms 14 gadiem
kārtējā izgāšanās pseidoexpertiem...

tas jau sāk palikt smieklīgi... pilnīgi neviens neuzmin uzverātājkomandu..