Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Latvijas līgas MVP Durems karjeru turpinās Sahalīnā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas līgas MVP Durems karjeru turpinās Sahalīnā
Džabrils Durems. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Amerikāņu saspēles vadītājs Džabrils Durems, kurš pagājušajā sezonā pārstāvēja Latvijas Basketbola līgas čempioni Rīgas VEF, karjeru turpinās Krievijas Superlīgas vienībā Sahalīnas "Vostok-65".

Durems ne tikai palīdzēja VEF izcīnīt titulu, bet arī tika atzīts par finālsērijas vērtīgāko spēlētāju. Viņš vidēji spēlē iemeta 16,6 punktus, atdeva 5,4 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,4 atlēkušās bumbas, komandai ar 4-1 pārspējot "Ventspils" basketbolistus.

VTB līgā rīdziniekiem neizdevās sasniegt izslēgšanas spēles, bet Durems lieliski nodemonstrēja prasmes vadīt saspēli – duelī pret Saratovas "Avtodor" viņš izdalīja 16 rezultatīvas piespēles, kopā ar Kenu Braunu no Permas "Parma" dalot sezonas labāko rādītāju. Vidēji mačā Durems atdeva 6,6 piespēles.

Uzvarot 26 no 30 spēlēm, "Vostok-65" kļuva par Superlīgas regulārā čempionāta labāko komandu, taču izcīnīt titulu nebija pa spēkam, jo kāju priekšā aizlika "Samara".

Durems pagājušo sezonu sāka Grieķijā, bet pirms tam viņš ir spēlējis arī Ungārijā, Zviedrijā un ASV.

Izmantotie resursi:
Баскетбольный клуб "Восток 65" -...

  +1 [+] [-]

, 2019-07-31 22:23, pirms 5 gadiem
Laikam nesliktas summiņas apgrozās šajā līgā, vismaz dažos no klubiem. Taču kopumā skumji skan, ka LBL MVP pāriet uz šo līgu...

  -1 [+] [-]

, 2019-07-31 22:30, pirms 5 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Laikam nesliktas summiņas apgrozās šajā līgā, vismaz dažos no klubiem. Taču kopumā skumji skan, ka LBL MVP pāriet uz šo līgu...
Summas ir labas, labākas kā Latvijā, bet kopumā (ja neskaita Gražulis, jo Italijas otrājā līgā ir leģu limits) Pāriet uz relatīvu zemāku līmeni, lai gan varētu augstāk. Par Kouziju vienīgi nezinu, izskatās, ka tajā pašā līmenī, jo Adrijas līgā spēlēs

  +1 [+] [-]

, 2019-07-31 22:40, pirms 5 gadiem
Cerams ka viņš kartē ir apskatījies kur viņam būs jāspēlē maigi sakot tas ir patālu no normālas civilizācijas

Neticu ka viņš tur ilgi uzkavēsies

Protams var jau darīt kā savulaik darījas Anži futbolisti kas dzīvoja nevis Mahačakalā bet Maskavā jo lai brauktu katru reizi uz izbraukuma mačiem no Mahačkalas, tur prātā var sajukt.

Un Mahačkala noteikti atrodas civilizētākā vietā kā Sahalīna un šaubos vai Sahalīnas basketbolisti uz mačiem dosies ar čarterreisiem!

Vāks par tādu izvēli