Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Lietuvā un Vācijā spēlējušais Kārlis Apsītis atgriežas "Ogrē"

Agris Suveizda

Lietuvā un Vācijā spēlējušais Kārlis Apsītis atgriežas "Ogrē"
Kārlis Apsītis
Foto: Ritvars Raits

Latvijas basketbola klubs "Ogre" sociālajos tīklos paziņojis par uzbrucēja Kārļa Apsīša atgriešanos komandā pēc gada pārtraukuma.

"Kārlis Apsītis mums ir zināms spēlētājs, kurš Ogres sastāvā ir aizvadījis divas sezonas, un ir liels prieks, ka Kārlis ir atgriezies. Iepriekšējā sezonā Kārlis guva nozīmīgu pieredzi, spēlējot ārzemēs, un šosezon sagaidām no viņa līdera cienīgu sniegumu," saka ogrēniešu galvenais treneris Arturs Visockis-Rubenis.

Ogrē spēlējis no 2015. līdz 2017. gadam, iepriekšējo sezonu Apsītis sāka Lietuvas klubā "Vytautas", ar kuru pēc pārbaudes laika izturēšanas parakstīja trīs gadu līgumu. Lietuvas čempionātā "Vytautas" rindās Apsītis gan aizvadīja tikai septiņas spēles un tika atbrīvots. Pēcāk Apsītis uz piecām spēlēm – trim Latvijas un divām Baltijas līgā – pievienojās "Liepājai", bet tad atgriezās Lietuvā, "Nevežis" gan aizvadot vien trīs mačus. Sezonas atlikušo daļu Apsītis pavadīja Vācijas trešajā spēcīgākajā līgā, spēlējot Bundeslīgas kluba "Wurzburg Baskets" otrajā komandā.

"Ogres" sastāvā Saldū dzimušajam Apsītim statistiski labākā bija pirmā sezona, kurā viņš Latvijas čempionātā aizvadīja 36 spēles un vidēji gandrīz 30 minūtēs guva 14,3 punktus un izcīnīja 5,3 atlēkušās bumbas. Nākamajā sezonā Apsītis vidēji spēlēja 25 minūtes un 33 sekundes, guva 10,3 punktus, izcīnīja 5,0 atlēkušās bumbas un izdarīja 2,2 rezultatīvas piespēles.

Šovasar "Ogres" rindām pievienojās arī "Jēkabpilī" spēlējušais ogrēnietis Renārs Magone un Edgars Lasenbergs no "Valkas"/"Valgas", taču četri basketbolisti komandu pametuši. Leģionāra gaitas uzsāka Mārcis Vītols, kurš pievienojās Odesas "Dynamo", Jānis Antrops devās uz Latvijas čempioni "Ventspili", viņa brālis Gints Antrops atgriezās Itālijā ("Corato Basket"), bet Guntis Sīpoliņš pārcēlās uz "Valku"/"Valgu".

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/bkogre/pho...

     [+] [-]

, 2018-08-30 15:35, pirms 6 gadiem
Mēnesis līdz sezonas sākumam un tikai 3 spēlētāji? Kaut kā nenopietni...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-30 15:42, pirms 6 gadiem
balts rakstīja: Mēnesis līdz sezonas sākumam un tikai 3 spēlētāji? Kaut kā nenopietni...
Apsitis, Lasenbergs, Magone ir tie, kas izzinoti. Cik noprotu pec publikacijam soc.tiklos no ieprieksējas sezonas komanda paliek arī Sirsnins, Dargais, Poznaks un U18 medalnieks Steinbergs.

  +1 [+] [-]

, 2018-08-30 15:43, pirms 6 gadiem
Un komandu no iepriekšējās sezonas ir pametuši jau pieci svarigi speletaji nevis četri. Atelbauers devies uz ASV macities

     [+] [-]

, 2018-08-30 16:02, pirms 6 gadiem
Pagaidām 5 komandas vismaz kas spēlēs normali zinams ir Vef, V-pils, Liepāja, Jurmala un Ogre un varbūt LU. Ko dara J-pils? Un kas vēl bez Vlkas/Valgas spelēs no LV?

  +1 [+] [-]

, 2018-08-30 16:08, pirms 6 gadiem
''Ogre'' piekāpās ''Parmai'' ar -45 ( Preseason 2018. Work in Progress. Баскетбольный... ).

  +1 [+] [-]

, 2018-08-30 18:59, pirms 6 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Pagaidām 5 komandas vismaz kas spēlēs normali zinams ir Vef, V-pils, Liepāja, Jurmala un Ogre un varbūt LU. Ko dara J-pils? Un kas vēl bez Vlkas/Valgas spelēs no LV?
Ventspils, VEF, Jūrmala, Ogre, Liepāja, ViA, LU, Jēkabils.

  +2 [+] [-]

, 2018-08-30 19:10, pirms 6 gadiem
Iljins uz Spanijas ACB Fuenlabrada un vareja uz izlasi iemeginats vismaz.