Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Gulbis ceļgala operācijas dēļ laukumā varētu atgriezties tikai novembrī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gulbis ceļgala operācijas dēļ laukumā varētu atgriezties tikai novembrī
Māris Gulbis
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Latvijas Basketbola līgas kluba "Ventspils" uzbrucējam Mārim Gulbim veikta ceļgala operācija. Laukumā viņš atgriezīsies ne ātrāk kā novembrī.

Pagājušajā sezonā "Ventspils" ieguva Latvijas Basketbola līgas bronzu, un viens no komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem bija Māris Gulbis, kurš pretinieku grozā vidēja raidīja 11,5 punktus. Viņam priekšā atradās tikai divi leģionāri - Villijs Dīns un Kvameins Mičels.

Laukumā pavadītajās 23 minūtēs Gulbis arī izcēlās ar 4,3 atlēkušajām bumbām, 1,1 rezultatīvu piespēli, 0,9 pārķertajām bumbām un 0,3 blokiem. Izslēgšanas turnīrā viņš sniegumu spēja uzlabot, vidēji gūstot 14 punktus, izcīnot 3,1 bumbu zem groziem un atdodot 1,6 rezultatīvas piespēles.

Gulbis Ventspilī atgriezās 2013. gadā, bet pagājušajā vasarā pagarināja līgumu uz diviem gadiem. Tomēr šī sezona viņam sāksies novēloti - šodien klubs paziņojis, ka 30 gadus vecajam uzbrucējam veikta ceļgala operācija, kuras dēļ Gulbis laukumā atgriezīsies tikai novembrī vai pat vēl vēlāk.

Vakar "Ventspils" oficiāli apstiprināja, ka parakstīts līgums ar leģionāru Folarinu Kempbelu, līdz ar to komandas rīcībā, ieskaitot Gulbi, atrodas 13 basketbolisti.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/bkventspils

  +1 [+] [-]

, 2016-08-30 13:10, pirms 8 gadiem
Sezonas sākumā būs jāiztiek bez diviem vadošiem spēlētājiem - Gulbja un Janičenoka, bet Krisīts vismaz jau atsācis treniņus, tā kā, drošvien, būs laicīgi atpakaļ.

  +2 [+] [-]

, 2016-08-30 13:14, pirms 8 gadiem
Veiksmīgu atveseļošanos! Cik saprotu,tad komandas komplektācija vēl nav beigusies..

  -1 [+] [-]

, 2016-08-30 16:05, pirms 8 gadiem
RealT rakstīja: Veiksmīgu atveseļošanos! Cik saprotu,tad komandas komplektācija vēl nav beigusies..
nav gan. Gan jau atkal kādu izīrēs Jūrmalai, kā katru gadu, jo tagad tur švaki izskatās

     [+] [-]

, 2016-08-30 22:28, pirms 8 gadiem
Lai sanak atgriezties atkal pagajusas sezonas limeni. Vismaz.