Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Teteris: "Klusībā ceram aizķerties aiz medaļām"

Teteris: "Klusībā ceram aizķerties aiz medaļām"
"Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris
Foto: Mārtiņš Sīlis

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas kluba BK ''Jēkabpils'' galvenais treneris Edgars Teteris intervijā portālam jekabpils24.lv atzinis, ka viņa vadītās vienības klusais mērķis ir cīņa par čempionāta medaļām.

''Par sezonu kopumā noteikti ir satraukums,'' iesāk Teteris, kurš savulaik stūrēja citu LBL augstākās divīzijas klubu ''Barons''. ''Klusībā domājam par to, ka varētu aizķerties aiz medaļām. Būtu labi iekļūt izslēgšanās spēlēs, respektīvi, sešu labāko komandu starpā.''

Tāpat latviešu speciālists pastāstīja par ''Jēkabpils'' spēlētāju selekcijas procesu. ''Vadījāmies pēc rekomendācijām. Tāpat arī biju atbraucis uz spēlēm, vērot potenciālos kandidātus, kas parādīja savu sniegumu. Skatījāmies arī sportistus no citiem reģioniem, bet bija vai nu par augstu prasības, vai arī nevēlējās braukt uz citu pilsētu, jo paralēli mācās.''

Teterim starpsezonā Jēkabpils vienībai izdevās piesaistīt bijušo ''VEF Rīga'' spēka uzbrucēju Juriju Aleksejevu, pieredzējušo Aigaru Vītolu, bijušo ''Valmieras'' aizsargu Oskaru Virsi. Ar pilnu komandas sastāvu iespējams iepazīties šeit.

Pilnu interviju ar Edgaru Teteri un Aigaru Vītolu iespējams aplūkot šeit.

28. septembrī pārbaudes spēlē starp ''Jēkabpils'' un ''Turības'' komandām uzvaru izcīnīja LBL jaunpienācēji, sagraujot studentus ar 75:48. Mājinieku uzbrucējs Artūrs Škute kādā no spēles epizodēm izcēlās ar efektīgi bloķētu metienu, ko iespējams aplūkot video formātā zemāk.

Artūrs Škute norāda virzienu

Artūrs Škute norāda virzienu - YouTube

Izmantotie resursi:
Jekabpils24.lv - Pilsētas interneta portāls
BKJekabpils.lv


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-30 08:12, pirms 12 gadiem
Aizķerties AIZ medaļām?

Teterim Jēkabpilī grūti ar valodu iet...
, 2012-09-30 10:05, pirms 12 gadiem
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kāda jēga piesaistīt tik lielu skaitu labu spēlētāju, lai cerētu tikai uz trešo vietu Latvijas čempionātā.
Tas nav mērķis, tas ir ceļš uz neverland...
Trešās vieta kā mērķis piederētos Valmierai, Jūrmalai, Liepājai un Jelgavai.
, 2012-09-30 10:50, pirms 11 gadiem
1000:1
Pēc šāda paziņojuma , tagad Baronam (Zonne) ir mērķis.
, 2012-09-30 11:24, pirms 11 gadiem
Barons noteikti ir pretendents uz medalam,jo gan jau tuvojoties izskirosam spelem Zonne piepirks klat kadu melniti..kadu latviesu legionaru..
Isufs Sanons spēlē pret "TalTech". Foto: BC Prometey
1

Latvijas un Igaunijas līgas pamatturnīrs noslēdzas ar "Prometey" uzvaru

Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas regulārās sezonas izskaņā Slobožanskes "Prometey" pārceltajā spēlē izbraukumā ar 104:81 sakāva "Tallinas Tehnoloģiju universitātes" komandu.
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
9

Toro 16+20, Lotijs ar sirēnlauzi ļauj VEF uzvarēt ''Avis Rapla'' Daugavpilī

Apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā šodien regulāro sezonu ar uzvaru pabeidza ''VEF Rīga'', kas, gandrīz izlaižot 16 punktu pārsvaru, tikai galotnē ar 80:78 apspēlēja ''Avis Rapla''. Uzvaras grozs pamatlaika pēdējā sekundē Džaizekam Lotijam, bet jaudīgs ''double-double'' Arnaldo Toro - 16 punkti un 20 bumbas zem groziem.
Toms Skuja ar bumbu. Foto: Andris Grīnbergs
13

"Rīgas Zeļļi" līdzvērtīgā cīņā tiek pie uzvaras pār BK "Liepāja"

Savu pamatturnīra noslēdzošo spēli "Pafbet" Latvijas - Igaunijas basketbola līgā "Arēnā Rīga" aizvadīja "Rīgas Zeļļu" basketbolisti, kuri ar rezultātu 81:79 pēdējā minūtē nokārtoja panākumu pār "Liepājas" vienību. Tādējādi Jura Umbraško komanda regulāro sezonu pabeidza ar bilanci 18-12.