Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils" paraksta jaunu līgumu ar Virsi

"Jēkabpils" paraksta jaunu līgumu ar Virsi
Oskars Virsis
Foto: bkjekabpils.lv

"Aldaris" Latvijas basketbola līgas (LBL) aizvadītās sezonas trešā labākā komanda BK "Jēkabpils" aktīvi komplektē sastāvu jaunajai sezonai. Šodien klubs ziņo, ka jauns līgums noslēgts ar Oskaru Virsi, kurš komandu pārstāv jau no pirmās sezonas.

"Noslēdzoties manai trešajai sezonai "Jēkabpils" sastāvā, zināju, ka vēlos arī turpmāk spēlēt šajā komandā un citus variantus nemaz neizskatīju. Paldies kluba vadībai par izrādīto uzticību jau ceturto sezonu pēc kārtas," pagarināto līgumu komentē Oskars Virsis.

Virsim šī būs jau ceturtā sezona "Jēkabpilī", un komandu viņš pārstāv no pirmās sezonas. Basketbolists min vairākus apstākļus, kuru dēļ ir gatavs cīnīties BK "Jēkabpils" sastāvā arī nākamsezon: "Jēkabpilī ir lieliski fani, komanda ir kā ģimene, un ne mazsvarīgi, kluba vadība nodrošina visus apstākļus tā, lai mums spēlētājiem atliek domāt tikai par basketbolu."

Runājot par nākamo sezonu, Virsis sacīja, ka komandai ir jāsper solis augšup. "Divas sezonas pēc kārtas pusfinālā zaudējām piektajā cīņā, nākamsezon tam ir jāmainās! Komandai būs pieredzējis treneris, kas arī ir pirmais priekšnosacījums, lai mēs spētu virzīties augšup," pabeidz basketbolists.

2014. - 2015. gada sezonā Virsis piedalījās 37 LBL spēlēs un vidēji guva 3,7 punktus, izcīnīja 2,5 atlēkušās bumbas un atdeva 1,3 rezultatīvas piespēles. Labāko spēli izslēgšanas mačos Virsis aizvadīja sērijā par bronzas medaļām, kad otrajā spēlē pret "Liepāja/Triobet" basketbolists guva 12 punktus.

Jau iepriekš ziņojām, ka jaunajā sezonā komandu pārstāvēs Pāvels Veselovs un Rinalds Sirsniņš, bet galvenais treneris būs Igors Miglinieks.

Izmantotie resursi:
BKJekabpils.lv
Latvijas Basketbola savienība

  +5 [+] [-]

, 2015-06-29 17:05, pirms 9 gadiem
Vai tiešām tur tik labi maksā, ka pat neizskata citus variantus?

  +3 [+] [-]

, 2015-06-29 17:21, pirms 9 gadiem
chankers rakstīja: Vai tiešām tur tik labi maksā, ka pat neizskata citus variantus?
Varētu tā būt .

  +2 [+] [-]

, 2015-06-29 17:40, pirms 9 gadiem
chankers rakstīja: Vai tiešām tur tik labi maksā, ka pat neizskata citus variantus?
https://twitter.com/SportaPasaule/s...

  +1 [+] [-]

, 2015-06-29 21:23, pirms 9 gadiem
Prieks ka Virsis paliek, viens no labakajiem aizsardzibas speletajiem lbl!