Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Edijs Šlesers: "Zināju, ka ar "Baronu" vienmēr ir izredzes uzvarēt"

Andrejs Siliņš

Edijs Šlesers: "Zināju, ka ar "Baronu" vienmēr ir izredzes uzvarēt"
Edijs Šlesers saņem LBL čempionu kausu no LBS ģenerālsekretāra Edgara Šnepa rokām
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Spēle bija tīrs kapiņš un uzvarēja tas, kurš vairāk gribēja," piektdienas izšķirošo finālmaču sarunā ar Sportacentrs.com atcerējās Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2010. gada čempionu "Barons" kapteinis Edijs Šlesers.

"Izšķirošais noteikti bija gribasspēks, gribasspēks un tikai gribasspēks. Abu komandu taktikas abām vienībām bija labi zināmas, spēlētāji zināmi. Spēle bija tīrs kapiņš un uzvarēja tas, kuram vairāk paveicās un kurš vairāk gribēja," finālmaču atcerējās čempionu kapteinis. "Domāju, ka šī spēle nebija pārāk skatāma, lai gan bija arī pāris efektīgas epizodes, toties kas par cīniņu!"

"Zināju, ka man būs jāsāk mačs pamata pieciniekā, bija atklāts jautājums, kā jutīsies Rinis [Rinalds Sirsniņš]," atklāja Edijs."Bija grūti, kā nekā labu laiku biju nosēdējis uz rezervistu soliņa un spēlējis vien pāris minūtes. Bet visu laiku domāju par mērķi un to, ka komanda ir pirmajā vietā. Kad iespēja tiek dota, savs darbs jāizdara un to arī izdevās paveikt."

"Pirms sezonas zināju, ka ar "Baronu" vienmēr ir izredzes uzvarēt un esmu ļoti priecīgs, ka man tika dota tā iespēja spēlēt šajā komandā kopā ar tik labiem komandas biedriem," pievienošanos "Baronam" ne mirkli nenožēlo spēlētājs. "Šis mērķis tika noteikts jau sezonas sākumā, mēs uz to mērķtiecīgi gājām un sasniedzām, tā kā viss ir kārtībā," sajūsmu par aizvadīto sezonu pauda aizsargs.

Slēpts komentārs: Haribo_DNCA

 +35 [+] [-]

, 2010-05-29 20:18, pirms 14 gadiem
Apsveicu, Edij! Atceros Tevi Vēl Līvānu sastāvā iepriekšējā sezonā LBL-2, kad biji komandas vilcējs un palīdzēji līvāniešiem uzvarēt LBL 2. divīzijā! Krīzes dēļ komanda, kas izcīnīja tiesības spēlēt LBL, diemžēl tur nespēlēja, bet tāda dzīve. Un tagad uzvara arī galvenajā turnīrā manas favorītkomandas sastāvā - kas var būt labāk!!! Apsveicu vēlreiz, un lai veicas turpmāk!

  +3 [+] [-]

, 2010-05-29 20:27, pirms 14 gadiem
"Pirms sezonas zināju, ka ar "Baronu" vienmēr ir izredzes uzvarēt"...uzvarēt Edij ir izredzes vienmēr ar jebkuru komandu, netikai ar Baronu...

  +3 [+] [-]

, 2010-05-29 20:29, pirms 14 gadiem
Ists cīnītājs.

 +16 [+] [-]

, 2010-05-29 20:36, pirms 14 gadiem
Haribo_DNCA rakstīja: Daudz jau Edij tu nepalidzeji bet nu.....
Pec kara visi gudri
Viņš daudz palīdzēja, varbūt tu redzēji tikai pēdējo spēli, ja tu tā domā!

     [+] [-]

, 2010-05-29 20:50, pirms 14 gadiem
varej jau pastastit kur un ka nosvinejat

 +16 [+] [-]

, 2010-05-29 21:15, pirms 14 gadiem
murziks rakstīja: "Pirms sezonas zināju, ka ar "Baronu" vienmēr ir izredzes uzvarēt"...uzvarēt Edij ir izredzes vienmēr ar jebkuru komandu, netikai ar Baronu...
Ķeizarmežs to ''lieliski'' pierādīja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-05-29 22:31, pirms 14 gadiem
viņš taču nav īpaši pieredzējis vai, nu, kā, lai saka nobriedis spēlētājs, vai ne? kāpēc viņš īsti ir kapteinis? manuprāt, labāk būtu likuši to pašu Uveli vai Vītolu.

nekādu pārmetumu, vnk neesmu īpaši sekojis līdzi notikumiem LBL šosezon, tāpēc tā pajautāju

     [+] [-]

, 2010-05-29 23:47, pirms 14 gadiem
Jack Daniels rakstīja: viņš taču nav īpaši pieredzējis vai, nu, kā, lai saka nobriedis spēlētājs, vai ne? kāpēc viņš īsti ir kapteinis? manuprāt, labāk būtu likuši to pašu Uveli vai Vītolu.

nekādu pārmetumu, vnk neesmu īpaši sekojis līdzi notikumiem LBL šosezon, tāpēc tā pajautāju
Uvis nevar but kapteinis un treneris reize!

tapat lauvam kaa Kosuškins palika par treneri kapteini ielika Viļumu

     [+] [-]

, 2010-05-30 19:27, pirms 14 gadiem
Tas Edijs gadījumā nav gājis Rīgas 3. vidusskolā ?