Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

VEF paraksta sadarbības līgumu ar Krāslavu

Krišs Upenieks

VEF paraksta sadarbības līgumu ar Krāslavu
Gatis Jahovičs
Foto: vefriga.com

Profesionālā basketbola skola “VEF Rīga” parakstījusi sadarbības līgumu ar basketbola klubu “Krāslava” ar mērķi sekmēt Latvijas basketbola attīstību un Latgales reģiona jauno, talantīgo spēlētāju izaugsmes iespējas.

VEF skolas pieredze un tajā strādājošo profesionāļu zināšanas, kā arī kvalitatīvā materiāltehniskā bāze un modernais medicīniskais aprīkojums ir nozīmīgi faktori jauno spēlētāju izaugsmei un karjerām profesionālajā basketbolā. Turklāt VEF skola kā basketbola kluba “VEF Rīga” piramīdas pamats spēj nodrošināt jauniešiem ne tikai ciešu sadarbību ar kluba treneriem, tajā skaitā individuālo darbu, līdzvērtīgu treniņmetodiku u.tml., bet labākajiem arī iespēju profesionālo karjeru uzsākt tieši galvaspilsētas spēcīgākajā klubā, uzreiz nonākot arī starptautiskajā apritē. VEF augstu vērtē sadarbību ar basketbola klubu “Krāslava”, kas ne tikai iegulda nozīmīgu darbu jauno spēlētāju basketbola pamatos, bet arī tālredzīgi rūpējas par viņu turpmāko profesionālo izaugsmi, rūpīgi izvērtējot visus iepriekš minētos aspektus.

Gatis Jahovičs, VEF skolas direktors: “Latgale dod ļoti būtisku ieguldījumu Latvijas basketbolam gan klubu, gan izlašu līmenī. Tieši tāpēc mums kā basketbola skolai Latgale ir prioritārs reģions jauno un talantīgo spēlētāju atlasei, piesaistišanai un attīstībai. Līgums ar basketobla skolu “Krāslava” ir būtisks solis šā virziena attīstībā un nostiprināšanā. Īpaši vēlos pateikt lielu paldies Raitim Timmam, kurš uzticās VEF skolas sistēmai, t.sk. uzticot mums sava dēla – Rinalda Timmas attīstību basektbolā.

Raitis Timma, basketbola kluba “Krāslava” valdes priekšsēdētājs: “Patiess prieks, ka līdzšinējo sadarbību ar VEF skolu esam formalizējuši un parakstījuši sadarbības līgumu. VEF skolas atbalsts beidzamā gada laikā ir bijis ļoti nozīmīgs reģiona talantīgāko spēlētāju attīstībā. Lieliski apzinos savas un sporta skolas iespējas un kapacitāti un saprotu, ka bez VEF skolas atbalsta, reģiona talantīgākajiem spēlētājiem būs grūti spert nākamo soli savā basketbola karjerā. Tieši tāpēc savulaik atbalstīju Jāņa (Timmas) pāreju uz Rīgu 16 gadu vecumā, kā arī pašreiz - sava otra dēla – Rinalda - basketbola karjeru esmu uzticējis VEF skola sistēmai.

Kopš dibināšanas VEF skola izveidojoties par vienu no labākajiem jauno spēlētāju attīstīšanas centriem Latvijas basketbolā. To pierāda fakts, ka regulāri VEF skolas audzēkņi ir starp vadošajiem spēlētājiem dažāda vecuma Latvijas jauniešu izlasēs. Turklāt šogad VEF skolas galvenais treneris, “VEF Rīga” galvenā trenera asistents Raimonds Feldmanis, novērtējot viņa ieguldījumu darbā ar jauniešiem, apstiprināts arī par Latvijas U18 puišu izlases galveno treneri.

Savukārt basketbola klubs “VEF Rīga” ar mērķi popularizēt basketbolu Latvijas Basketbola līgas regulārā čempionāta spēles aizvada Latvijas reģionos, kur ir laba basketbola infrastruktūra, bet nav savas augstākajā divīzijā spēlējošas komandas. Šajā sezonā vefieši jua viesojušies Daugavpilī, Salaspilī, Aizkrauklē un Saldū.

Izmantotie resursi:
VEF jaunatnes sistēma paplašina sadarbību ar...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-28 14:43, pirms 7 gadiem
Blablablāā...blablablā..
Puika uz Vefu, bet alaverdi vietā būs Vef spēle LBL Krāslavā? ...to varēja pateikt vienā teikumā

  +3 [+] [-]

, 2016-11-28 15:09, pirms 7 gadiem
Nu mēs vēl nezinam kurš būs stiprākais klubs Rīgā! Ja raksts būtu pagājušajā gadātad jā, bet šogad, tas ir par skaļu vēl teikts!

  -2 [+] [-]

, 2016-11-28 16:49, pirms 7 gadiem
karlosm rakstīja: Nu mēs vēl nezinam kurš būs stiprākais klubs Rīgā! Ja raksts būtu pagājušajā gadātad jā, bet šogad, tas ir par skaļu vēl teikts!
Nu kurš tad diez tas varētu būt ja runa iet par basketbolu.... ja neko nesaproti tad nerunā......barons vai lu tavuprāt

  -2 [+] [-]

, 2016-11-28 17:05, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Blablablāā...blablablā..
Puika uz Vefu, bet alaverdi vietā būs Vef spēle LBL Krāslavā? ...to varēja pateikt vienā teikumā
Tipisks heitera komentārs, noslēgtais līgums ir laba lieta, bet redz, tāpat atrodas gudrīši, kam tas nez kāpēc nepatīk

  +2 [+] [-]

, 2016-11-28 17:20, pirms 7 gadiem
Real Rebel, kas ir heiteris?

  -4 [+] [-]

, 2016-11-28 17:31, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Real Rebel, kas ir heiteris?
tavs komentārs, pilnīgi visur kaut ko sliktu atrodi, es pat īsti nesaprotu, kāda velna pēc esi te
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2016-11-28 18:31, pirms 7 gadiem
dakots rakstīja: Blablablāā...blablablā..
Puika uz Vefu, bet alaverdi vietā būs Vef spēle LBL Krāslavā? ...to varēja pateikt vienā teikumā
Vari kladzināt vistām kūtī, ja nav saprašanas, tad mutīte ir ciet, kleauns jebanijs

  -1 [+] [-]

, 2016-11-28 20:18, pirms 7 gadiem
GRIFFONS rakstīja: Vari kladzināt vistām kūtī, ja nav saprašanas, tad mutīte ir ciet, kleauns jebanijs
Desmitniekā

  -1 [+] [-]

, 2016-11-29 10:02, pirms 7 gadiem
Neesmu lemberdzēns, bet esmu savas dzīves padsmit gadus atdevis rūpnīcai VEF ...neko nepareizu par šo rakstu nepateicu...bet jums, SC komentu kolēģiem, iesaku nelamāties, jo aizskart tā nevienu nevar, bet jūs pastāstiet pārējiem par savu izglītības zemo līmeni...lietojot lamu vārdus, jūs paràdàt cik mazs ir jūsu vārdu krājums un neesat spējīgi diskutēt...tas, kurš sāk lamāties, vienmēr zaudē ...