Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Teteris: "Sirsniņš parādīja varonību"

Andrejs Siliņš

Teteris: "Sirsniņš parādīja varonību"
Rinalds Sirsniņš (centrā)
Foto: Renārs Buivids.

"Šādas finālspēlēs nevar uzvarēt ar meistarību vai ar taktisko arsenālu. Ir jābūt milzīgai pašatdevei, ko čaļi arī šodien nodemonstrēja," pēc Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2010. gada čempiontitula izcīnīšanas portālam Sportacentrs.com sacīja "Barons" galvenais treneris Edgars Teteris.

"Šodien visu izšķīra mūsu pašatdeve, cīņasspars un cīņa laukumā no pirmās līdz pēdējai minūtei. Šādas finālspēlēs nevar uzvarēt ar meistarību vai ar taktisko arsenālu. Ir jābūt milzīgai pašatdevei, ko čaļi arī šodien nodemonstrēja," gandarīts pēc sava pirmā čempiontitula izcīnīšanas kā galvenajam trenerim bija Teteris. "Beigās jau mazliet spēki gāja uz beigām, parādījās kļūdas, kas daļēji bija arī VEF agresīvās aizsardzības rezultāts. Divu tik līdzīgu komandu spēle nevar iet tikai ar pacēlumiem, ir arī kritumi. Paldies Dievam, šis kritums mača izskaņā nebija tik nozīmīgs, lai mēs zaudētu maču."

"Domāju, ka diezin vai [līdz galam attaisnojās tas, ka komanda šosezon spēlēja tikai vienā turnīrā]. Pareizs bija lēmums nepiedalīties Baltijas līgas Izaicinājuma kausā, netērējot tam spēkus un līdzekļus, bet iespēja spēlēt Baltijas līgas elites divīzijā noteikti nāktu par labu. Domāju, ka rezultāts noteikti nebūtu citādāks."

"Varbūt sākumā [Vejinmi Efedžuku] bija problēmas adaptēties Eiropas basketbolam, šis tomēr bija pirmais gads viņam Eiropā un šeit basketbols ir citādāks nekā Amerikā. Šī ir cita zeme, cita kultūra. Tikko viņš saprata, kas šeit notiek, iejutās komandā, un viņa ieguldījums bija milzīgs," LBL finālsērijas vērtīgākā spēlētāja sniegumu analizēja Teteris. "Domāju, šis bija tas retais gadījums, kad spēlētājs varēja saņemt MVP balvu arī zaudētas sērijas gadījumā. Labāka spēlētāja šajā finālsērijā nebija."

"Zinājām, ka Sirsniņš spēlēs šodien, bet bija uzdevums maksimāli agresīvi iesākt spēli tieši aizsardzībā, tāpēc iesākām ar Ediju Šleseru," pastāstīja treneris. "Nebūs skaļi teikts, ja teikšu - Rinalds parādīja varonību. Viņš bija gatavs jau iepriekšējā mačā izdarīt pretsāpju injekcijas un spēlēt, taču arī pēc tām turpināja sāpēt. Šodien ar injekcijām viņš bija gatavs doties laukumā un deva milzīgu ieguldījumu."

 +72 [+] [-]

, 2010-05-28 22:59, pirms 14 gadiem
Par Rinaldu liels prieks, spēlēja uz špricēm, bet tomēr ar Efedžuku bija galvenie saspēles diriģenti Baronam, tagadējiem Latvijas čempioniem!

 +14 [+] [-]

, 2010-05-28 23:00, pirms 14 gadiem
Lielākais zelta kaldinātājs 7 spēlē. Prieks par "Barons".
Slēpts komentārs: ibumetins

  +3 [+] [-]

, 2010-05-28 23:03, pirms 14 gadiem
Vienalga kurš vinnē,tik ne Barons!!!Treneris o.k.,spēlētāji o.k.,bet klubs kā tāds man riebj!!!Vanaga purnu ieraugu un vemt gribās!!!

 +24 [+] [-]

, 2010-05-28 23:04, pirms 14 gadiem
Veselību Sirsniņam un un iespēju (tīrajā) izlasē!

  +4 [+] [-]

, 2010-05-28 23:08, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: Veselību Sirsniņam un un iespēju (tīrajā) izlasē!
Izlasei, tomēr, manuprāt, viņš ir par vāju!
Ja salīdzina kaut vai ar to pašu Blūmu, tad tie ir divi dažāda līmeņa spēlētāji, bet kas zin ko Bagijs savā galvā ir izdomājis!

 +21 [+] [-]

, 2010-05-28 23:13, pirms 14 gadiem
ibumetins rakstīja: Sirsniņš varonis, Zorins + Skiri = 0+0, Renfro MVP
Tu tik cītīgi skaiti to ka Baronam centri ir 0es tad lūdzu tev salīdzinājums :
Barons centri(Sk.+Z) 9pt 4reb 1to 7pf
Vef centri(Še.+Ņe.) 6pt 5reb 1to 7pf

manuprāt ļoti līdzīgi cik vieni otriem ļāva tik otri pirmajiem.. spēles laiks gan mazliet lielāks Barona centriem... tātad Vef centri drošivien bojāja spēli ja tikai 18:43 tika uz laukuma...

un Renfro nenospēlēja uz komandu manuprāt... protams kļūdu tapēc mazāk bet saspēle komandai cieta..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2010-05-28 23:29, pirms 14 gadiem
2nd rakstīja: Tu tik cītīgi skaiti to ka Baronam centri ir 0es tad lūdzu tev salīdzinājums :
Barons centri(Sk.+Z) 9pt 4reb 1to 7pf
Vef centri(Še.+Ņe.) 6pt 5reb 1to 7pf

manuprāt ļoti līdzīgi cik vieni otriem ļāva tik otri pirmajiem.. spēles laiks gan mazliet lielāks Barona centriem... tātad Vef centri drošivien bojāja spēli ja tikai 18:43 tika uz laukuma...

un Renfro nenospēlēja uz komandu manuprāt... protams kļūdu tapēc mazāk bet saspēle komandai cieta..
Tomēr, lai arī Renfro nespēlēja uz komandu viņš beigās bija vienīgais "vefiņa" vilcējs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-05-28 23:38, pirms 14 gadiem
Deron Williams rakstīja: Njā Trekteris, visu Baronu man liekas izvilka Uvelis.
ko tu te muldies,nevis te viens bet visa komanda

  +1 [+] [-]

, 2010-05-28 23:43, pirms 14 gadiem
Real Gortat rakstīja: Tomēr, lai arī Renfro nespēlēja uz komandu viņš beigās bija vienīgais "vefiņa" vilcējs!
jā bet tad kad Barons veica izrāvienu Renfro pazuda... 3/4+4/4 tikai viena rez.piespēle... piekritīsi nekas dižs... jā protams 3/4 viņš guva 50%(9) no Vef pt.... bet 4/4 atkal relatīvs klusums - 4pt...

  +8 [+] [-]

, 2010-05-28 23:53, pirms 14 gadiem
Sirsniņš izglāba Baronam čempja titulu...

  +9 [+] [-]

, 2010-05-28 23:55, pirms 14 gadiem
Deron Williams rakstīja: Njā Trekteris, visu Baronu man liekas izvilka Uvelis.
Uvis pamatīgi krita acīs, vislaik norāda kko, uzmundrina, nolamā spēlētājus, cīnās. nedaudz Ozoliņu Dinamo atgādina

  +2 [+] [-]

, 2010-05-29 00:05, pirms 14 gadiem
Varbūt tā pieredze līdz šim bija mazāka,tomēr šosezon Sirsdniņš ir pieklicis pamatīgio,viņa piespēles bija fantastiskas,attiecībā uz Blūmu viņš liekas ir pat labāks Blūms slikti redz laukumu.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-29 00:06, pirms 14 gadiem
Vēl Valteru vajadzētu pārliecināt spēlēt izlasē ,toties Jahoviču un Štālbergu ar mietu padzīt pat no kandidātiem....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +14 [+] [-]

, 2010-05-29 00:11, pirms 14 gadiem
resnais putns rakstīja: Helmanis ir šausmīgs, cik psiholoģiski viņš šodien centās un ,diemžēl tiesnešu mīkstā mugurkaula dēļ, arī ietekmēja spēles tiesnešus. Tas bija bija vienkārši neizturami. Pie katra tiesneša svilpes iet klāt un ar [utām uz lūpām mēģina pilnīgi beztolkā tiesnešus ietekmēt. Nu kur tad bija mūsu Eirolīgas tiesneis LAtiševs ? tik mīksti vius laiku klausījās Helmaņa piezīmēs un pārmetumos. Būtu vienreiz iedevis tehnisko par nepārtrauktu lēmumu apstrīdēšanu, tas vēl maigi izsakoties.

p.s. Kur vēl pasaulē redzēts, ka tiesneši fināla spēles laikā tik daudz maina savus lēmumus, tikai dēļ tā, ka daži spēlētāji tik saka, - Nē nē , es godīgi nepieskāros, nē !- ā nu ja tā, tad labi, atdodam bumbu.!

Negribu teikt, ka te tiesneši pilnībā kaut ko ietekmēja, bet bija šoreiz 60 uz 40 % baronam. Takā vajadzētu arī apklust ar savu mūžīgo čīkstēšanu, ka LBL visu dara, lai šo klubu gremdētu.
haha, atkal tu visu sezonu kko ņuņā un atkal.. biju domājis, ka neesi tik nožēlojams un tomēr paklusēsi, bet bija gaidāms, ka būs kkas līdzīgs no atsaldētā gala (tādiem kā tu)

p.s. Ja tev nav saprašana kādēļ maina lēmumus, tad tas ir TIKAI UN VIENĪGI tādēļ, ka viens tiesnesis nosvilpj kko nepareizi un tad pieskrien cits tiesnesis un izlabo viņa lēmumu. Reāli NEBIJA NEKĀDA pietiesāšana.. Protams, gribēsi atradīsi vietas, kur var teikt te 50 uz 50, bet VEFam bija tādas pašas. Kļūsti tač vienreiz objektīvs. Bet tikmēr es par tevi gardi pasmiešos, jo Barons ir labākā LATVIJAS VALSTS komanda!haha

 +12 [+] [-]

, 2010-05-29 00:13, pirms 14 gadiem
resnais putns rakstīja: Nē nu es arī esmu eksperts, bet kapēc tāds sviests ir jāraksta ? Tas jau ir lielisks eksperta viedoklis, salīdzināt Spānijas līgas un Uleb CUp uzvarētāju, kurš finālā salādē 21 punkut, ar spēlētāju no LBL līgas Malacis!
tu izliecies vai esi?? tu vispār kko no basketbola sajēdz? te iet runa par PG (zini kas tā par pozīciju?). Sirsniņš ir labāks 1. pozīcijā par Blūmu, jo Blūms pilnīgi vienmēr ir varējis izšaut un salādēt ja ir spēlējis kā 2. nr un nevis 1. Blūms priekš saspēles vadīšanas nav labākais risinājums, tas nu tev būtu jāzin.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-05-29 00:41, pirms 14 gadiem
Sirsniņš pārliecinoši labākais sezonas saspēles vadītājs, malacis!
Ļoti liela nozīme Barona panākumā.
Sezonas beigās pat labāks nekā Renfro.
Bija dažas labas spēles uzbrukumā Aleksam, izmantoja savu ātrumu, bet par saspēles veidotāju viņu grūti nosaukt, tāpēc neizbrīna ka pat Gailītis uz laiku viņu izkonkurēja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-05-29 07:19, pirms 14 gadiem
Real Gortat rakstīja: Izlasei, tomēr, manuprāt, viņš ir par vāju!
Ja salīdzina kaut vai ar to pašu Blūmu, tad tie ir divi dažāda līmeņa spēlētāji, bet kas zin ko Bagijs savā galvā ir izdomājis!
Tātad lielais eksperts uzskata, ka Latvijas izlasei tāpat kā Muižnieka laikos ir jābūt ar vienu saspēles vadītāju? Cik tad mums viņu vispār ir? Ādolfs nespēlēs, Buškevics ir pazudis, jaunākais Gabrāns cīnās ar veselibu. Tā ka paliek tikai trīs Blūms, Sirsniņš un Strēlnieks.

 +10 [+] [-]

, 2010-05-29 07:44, pirms 14 gadiem
maris777 -visam piekrītu tikai Strēlnieks ir galīgi garām,jo viņš spēlē tikai uz sevi un no viņa kādam sagaidīt piespēli ir jau notikums....

  +7 [+] [-]

, 2010-05-29 12:20, pirms 14 gadiem
resnais putns rakstīja: Helmanis ir šausmīgs, cik psiholoģiski viņš šodien centās un ,diemžēl tiesnešu mīkstā mugurkaula dēļ, arī ietekmēja spēles tiesnešus. Tas bija bija vienkārši neizturami. Pie katra tiesneša svilpes iet klāt un ar [utām uz lūpām mēģina pilnīgi beztolkā tiesnešus ietekmēt. Nu kur tad bija mūsu Eirolīgas tiesneis LAtiševs ? tik mīksti vius laiku klausījās Helmaņa piezīmēs un pārmetumos. Būtu vienreiz iedevis tehnisko par nepārtrauktu lēmumu apstrīdēšanu, tas vēl maigi izsakoties.

p.s. Kur vēl pasaulē redzēts, ka tiesneši fināla spēles laikā tik daudz maina savus lēmumus, tikai dēļ tā, ka daži spēlētāji tik saka, - Nē nē , es godīgi nepieskāros, nē !- ā nu ja tā, tad labi, atdodam bumbu.!

Negribu teikt, ka te tiesneši pilnībā kaut ko ietekmēja, bet bija šoreiz 60 uz 40 % baronam. Takā vajadzētu arī apklust ar savu mūžīgo čīkstēšanu, ka LBL visu dara, lai šo klubu gremdētu.
tu ne tikai esi resns bet dumjš arī!!! un ja nemaldos tad trenneris(Uvels) drīkst izrunāties ar tiesnešiem takā varbūt tev derētu piedomāt pie tā ko runā jo galīgi esi sabraucis auzās!!!

     [+] [-]

, 2010-05-29 18:34, pirms 14 gadiem
šī spēles dēl sirsniņš vien būtu pelnījis finālsērijas MVP- ar traumu atgriezties tik svarīgos brīžos iemest, tā nostrādāt aisardzībā, malacis