Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Delininkaitis: "Vislabāk jūtos otrā numura pozīcijā''

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Delininkaitis: "Vislabāk jūtos otrā numura pozīcijā''
Tomas Delininkaitis
Foto: AP/Scanpix

Rīgas VEF jaunieguvums Lietuvas izlases aizsargs Tomas Delininkaitis intervijā kluba mājaslapai skaidrojis, kāpēc pieņēmis lēmumu parakstīt vienošanos ar Aldaris LBL čempionvienību. ''Tagad visā Eiropā zina VEF,'' teic pieredzējušais basketbolists.

''Skatoties no sportiskās puses, VEF spēj piedāvāt labu līmeni. Ir iespēja iekļūt Eirolīgā, startēsim arī VTB Vienotajā līgā. Tāpat komandai ir labs treneris. Svarīgi bija arī tas, ka šī ir laba situācija manai ģimenei. Latvija ir kaimiņos Lietuvai, kas tādā ziņā ir ļoti parocīgi. Ņemot vērā visus uzskaitītus iemeslus, nolēmu piekrist doties uz šejieni,'' par iemesliem pievienoties ''VEF Rīga'' pastāstīja Delininkaitis, kurš pirms lēmuma pieņemšanas konsultējies Donātu Zavacku: ''Jā, aprunājos ar Donātu, arī mana sieva aprunājās ar viņa sievu. Saņēmām tikai labākās atsauksmes – gan par pilsētu, gan komandu. Citi spēlētāji arī ir teikuši atzinīgus vārdus par šo pilsētu un komandu.''

''Man patīk trenera Butauta stils, kopā esam strādājuši Lietuvas valstsvienībā, tāpēc man tas nebūs nekas jauns. Esot laukumā, man patīk daudz spēlēt pick and roll sadarbības. Vislabāk jūtos, spēlējot uzbrūkošā aizsarga pozīcijā. Protams, vajadzības gadījumā spēju pildīt arī saspēles vadītāja pienākumus, dodot atpūtu pamata pirmajam numuram,'' tā Delininkaitis.

Pagājušajā sezonā pieredzējušais lietuvietis Čerkasu ''Monkeys'' sastāvā piedalījās 31 Ukrainas Superlīgas spēlē, vidēji laukumā pavadot 27,7 minūtes un palīdzot savai komandai ar 13,4 punktiem, 2,8 atlēkušajām bumbām un 3,1 rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
VEF Rīga - VEF Rīga

  +2 [+] [-]

, 2013-09-27 15:58, pirms 11 gadiem
Labs papildinājums Vefam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-09-27 17:43, pirms 11 gadiem
Kaut kā sirdī liekas, ka spēlēsim EIROLĪGĀ
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja