Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Latvijas-Igaunijas basketbola līgai jauns ģenerālsponsors

Latvijas-Igaunijas basketbola līgai jauns ģenerālsponsors
Foto: basket.lv

Latvijas un Igaunijas labāko vīriešu basketbola klubu turnīrs piesaistījis ļoti profesionālu partneri – starptautisko azartspēļu izklaides uzņēmumu "Paf", kas Latvijā zināms ar zīmolu "Pafbet", bet Igaunijā – ar "Paf", ziņo Latvijas Basketbola savienība. 2019./2020. gada sezonā abu valstu 15 komandas spēlēs "Pafbet" Latvijas–Igaunijas basketbola līgas čempionātā. Tas sāksies septembra beigās, bet beigsies 3. un 4. aprīlī ar "Final 4" turnīru.

“Sadarbība ar Latvijas-Igaunijas Basketbola līgu, kuras pirmā sezona dāvāja daudz sportisko intrigu un beidzās ar aizraujošu finālturnīru, mums noteikti ir patīkams izaicinājums. Nevēlamies būt tikai kārtējais kādas līgas atbalstītājs, bet, daloties ar gadu gaitā iekrātajām zināšanām, piešķirt basketbolam aizvien lielāku nozīmi un veicināt basketbola izaugsmi gan spēļu laukumos, gan ārpus tiem,” uzsver Pafbet.lv mārketinga vadītājs Rihards Streiķis.

Latvijas Basketbola savienības prezidents Valdis Voins: “Apvienojot spēkus ar Igaunijas Basketbola federāciju un klubiem, esam izveidojuši kvalitatīvas sacensības, kas nodrošina labus apstākļus Latvijas komandu un spēlētāju izaugsmei, ir interesantas gan skatītājiem, gan atbalstītājiem. Sadarbība ar starptautiskajā arēnā veiksmīgi strādājošo uzņēmumu Pafbet palīdzēs Latvijas – Igaunijas līgai kļūt stabilākai, stiprākai un populārākai.”

Igaunijas Basketbola federācijas prezidents Jāks Salumets: “Latvijas – Igaunijas Basketbola līgas attīstība ir pierādījums tam, ka kopā spējam paveikt lielas lietas. Esmu pārliecināts, ka "Paf" iesaistīšanās līgai piešķirs jaunu enerģiju un drīz varēsim baudīt pirmos darba augļus!”

"Pafbet" Latvijas – Igaunijas Basketbola līgas čempionātā 2019./2020. gada sezonā piedalīsies 15 komandas. Latviju pārstāvēs BK “Ventspils”, “VEF Rīga”, BK “Jūrmala/Betsafe”, BK “Ogre”, “Latvijas Universitāte”, BK “Liepāja” un “Valmiera Glass”/ Vidzemes Augstskola, Igauniju – Tallinas “Kalev/Cramo”, “Tartu Ulikool”, “Rapla”, “Taltech”, “Parnu Sadam”, “Valga/Valka”, “TLU Kalev” un “Rakvere”.

No septembra beigām līdz 2020. gada 22. martam komandas sacentīsies divu apļu turnīrā. Līgas čempionus noskaidros Final 4 turnīrā 3. un 4. aprīlī, pēc tam notiks abu valstu čempionātu izslēgšanas turnīri. Tuvākajā laikā tiks publiskots "Pafbet" Latvijas–Igaunijas Basketbola līgas spēļu kalendārs.

Izmantotie resursi:
https://basket.lv/lbllsbl/pafbet-la...


, 2019-08-27 15:28, pirms 5 gadiem
Kantoris, kurš atļauj veikt likmes tikai pāris eiro apmērā?
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
4

Kauja par Rīgu un ''Ventspils'' pret Tartu - sāksies apvienotās līgas ''play-off''

Šodien plkst. 14:00 ar spēli starp ''VEF Rīga'' un Rīgas ''Zeļļiem'' un 17:00 ar maču starp ''Ventspili'' un ''Tartu Ulikool'' startēs apvienotās Latvijas - Igaunijas basketbola līgas ceturtdaļfināla sērijas. Abas minētās spēles translēs portāls ''Sportacentrs.com'', VEF un ''Zeļļu'' mačam tiekot pārraidītam pilnībā arī kanālā TV4.
Isufs Sanons spēlē pret "TalTech". Foto: BC Prometey
1

Latvijas un Igaunijas līgas pamatturnīrs noslēdzas ar "Prometey" uzvaru

Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas regulārās sezonas izskaņā Slobožanskes "Prometey" pārceltajā spēlē izbraukumā ar 104:81 sakāva "Tallinas Tehnoloģiju universitātes" komandu.
Džaizeks Lotijs. Foto: Mikus Kļaviņš
9

Toro 16+20, Lotijs ar sirēnlauzi ļauj VEF uzvarēt ''Avis Rapla'' Daugavpilī

Apvienotajā Latvijas - Igaunijas līgā šodien regulāro sezonu ar uzvaru pabeidza ''VEF Rīga'', kas, gandrīz izlaižot 16 punktu pārsvaru, tikai galotnē ar 80:78 apspēlēja ''Avis Rapla''. Uzvaras grozs pamatlaika pēdējā sekundē Džaizekam Lotijam, bet jaudīgs ''double-double'' Arnaldo Toro - 16 punkti un 20 bumbas zem groziem.