Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Valga-Valka" vadīs Jēkabpilī šosezon strādājušais Zarkovičs

Rolands Eliņš

"Valga-Valka" vadīs Jēkabpilī šosezon strādājušais Zarkovičs
"Jēkabpils/SMScredit.lv" galvenais treneris Marko Zarkovičs ar saviem spēlētājiem. Foto: Lāsma Irša, bkjekabpils.lv

LETA. Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas komandu "Valga-Valka"/"Maks&Moorits" nākamajā sezonā vadīs Latvijā ilgstoši strādājušais serbu speciālists Marko Zarkovičs, ziņo portāls "Korvpall24.ee". Viņam palīdzēs Jānis Butāns, kura pārziņā būs darbs ar jaunatni.

33 gadus vecais Zarkovičs aizvadītajā sezonā vadīja pārsvarā ar jauniešiem komplektēto "Jēkabpils"/'SMSCredit.lv" komandu, kas 28 mačos izcīnīja vien divas uzvaras. Pirms tam viņš divas sezonas strādāja ar Alfrēda Kraukļa VEF sporta skolas 2001. un 2002.gadā dzimušajiem basketbolistiem.

Zarkovičs profesionālā līmenī basketbolu spēlēja Dānijā un Rumānijā, ātri uzsākot trenera gaitas. Viņš trenējis jaunos basketbolistus Serbijā, Spānijā, Latvijā un citās valstīs, kā arī ir bijis iesaistīts apjomīga Indijas reģiona basketbola attīstības programmas īstenošanā.

Tikmēr 34 gadus vecais Butāns strādājis par treneri Latvijas U-14 un U-15 komandās, kā arī bijis asistents U-18 un U-20 valstsvienībās. Tāpat viņš strādājis "Ķeizars"/"VEF Rīga" komandā ar U-14 basketbolistiem.

Kā tika atklāts trešdien notikušajā preses konferencē, komandas kodols tiks veidots no Igaunijas un Latvijas basketbolistiem.

Pierobežas pilsētu komanda aizvadītajā sezonā 28 spēlēs izcīnīja septiņas uzvaras, turnīra tabulā apsteidzot vien jēkabpiliešus.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-06-27 08:29, pirms 5 gadiem
Ticamāk līdzi paķers arī Vanagu,Denafu,Surkuli,Līni,Bumeistaru un Hermanovski .

     [+] [-]

, 2019-06-27 13:49, pirms 5 gadiem
Kārtējais Venta Armanda Kraukļa ambīciju, tukšo solījumu (un tukšā pašvaldības maciņa) upuris...